Μακιγιάζ για...άντρες!

Τον λένε Μάνι Γκουτιέρεζ, είναι μόλις 25 χρόνων και είναι το αγόρι της διπλανής πόρτας. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο ίδιος...

Στο Instagram έχει 3 εκατομμύρια ακολούθους και έχει υπογράψει συμβόλαιο με μία μεγάλη εταιρεία καλλυντικών, η οποία επέλεξε τον νεαρό άντρα να την εκπροσωπεί, αφού συνηθίζει στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media να έχει δέρμα ροδακινί, δίνοντας την κατάλληλη

λάμψη στα μήλα και στο μέτωπο, να έχει ελαφρώς ανοιχτά τα έντονα χείλη του και να έχει τα μάτια... ελαφίνας!!!

Το μακιγιάζ του άρεσε από πολύ μικρός, λέει το αγόρι από το Σαν Ντιέγκο, καθώς τον γοήτευε η ομορφιά της μητέρας του. Αλλά την απόφασή του να ασχοληθεί με την τέχνη του μακιγιάζ την εκδήλωσε όταν μεγάλωσε, αφήνοντας στον «τόπο» την οικογένεια του όταν τους ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να γίνει γιατρός, αλλά να μακιγιέρ.

Και τα πράγματα δεν του πήγαν και τόσο άσχημα, αφού χάρη στα βίντεο που ανέβαζε στα social media δείχνοντας το ταλέντο του ο Μάνι χτύπησε τζακ ποτ υπογράφοντας ένα συμβόλαιο ως «η μούσα» της Maybelline, για το λανσάρισμα στην αγορά της νέας μάσκαρα της εταιρείας.

Και η υπόθεση πήρε άλλη διάσταση: είναι ένα παράδειγμα ανοχής, ειλικρίνειας στον πολιτισμό του «αλλόκοτου», στην προώθηση μίας διαφορετικής αρρενωπότητας όχι τόσο ανδροπρεπή, ενθουσιάζοντας μία κατηγορία ανθρώπων.

Εδώ που τα λέμε, η υπόθεση του Μάνι δεν είναι η πρώτη. Προηγήθηκαν ο Τζέιμς Τσαρλς της CoverGirl και ο Τόμας Χάλμπερτ της ΜΑC, με ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο η εξαγγελία και το «σφυροκόπημα» του μάρκετινγκ.

Βέβαια μπορεί να σκεφτούμε ότι οι άντρες χρησιμοποιούσαν το μακιγιάζ και τα παλιά χρόνια, μόνο που τώρα η εκδοχή που δίνουν αυτές οι εταιρείες καλλυντικών θυμίζουν περισσότερο μασκάρεμα, παρά καλλωπισμό.

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα