Μάχη εκατομμυρίων στα πόδια του Ντεμπελέ!

Μόλις πριν από ένα χρόνο οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ εντόπισαν το ταλέντο του 19χρονου Ντεμπελέ και επένδυσαν στα πόδια του περίπου 13.000.000€ για να τον αποκτήσουν από τη Ρεν.



Ένα χρόνο αργότερα, έχουν την ευκαιρία να πάρουν τα χρήματα τους πίσω, συν άλλα... 100.000.000€! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται στην... απίθανη εποχή που ζούμε, όπου τα εκατομμύρια μοιράζονται σαν πασατέμπος, ο Ντεμπελέ, με δυο καλές σεζόν, κοστίζει όσο δυο... Ζιντάν!

Το ποσό, μάλιστα, είναι πιθανό να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, αφού για τα πόδια του σφάζονται δυο

"γίγαντες" των ευρωπαϊκών γηπέδων. Από τη μία η Ρεάλ Μαδρίτης και από την άλλη η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η "βασίλισσα" έχει ένα μικρό προβάδισμα και αυτό γιατί διαθέτει ρευστότητα μετά την πώληση του Άλβαρο Μοράτα στην Τσέλσι έναντι 65.000.000€ συν κάποια μπόνους.

Επίσης, η παρουσία των Πέτζα Μιγιάτοβιτς (έχει καλή σχέση με τον μάνατζερ του Ντεμπελέ) και Ζινεντίν Ζιντάν, αποτελεί... εγγύηση για τον νεαρό επιθετικό.

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα ναι μεν έλαβε επιταγή 222.000.000€ από την Παρί για τον Νεϊμάρ, όμως ακόμα τα χρήματα δεν είναι διαθέσιμο προς... εκμετάλλευση, με αποτέλεσμα ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου να αποτελεί πονοκέφαλο.

Μένει να δούμε ποιος θα νικήσει...

Keywords
Τυχαία Θέματα