Η πρόγνωση του καιρού μέχρι τη Δευτέρα

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό μέχρι τη Δευτέρα.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.
Απόψε ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναµένεται αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αρχικά τοπικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 35 στα ανατολικά παράλια, στους 33 στα νότια παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναµένεται τοπική χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα