Λύγισε 10 μήνες μετά ο Μπένης και έφερε την ανατροπή

Έπρεπε να περάσουν 10 ολόκληροι μήνες από το μακελειό που συγκλόνισε το παγκύπριο για να λυγίσει ο Μάριος Χριστοδούλου, γνωστός ως Μπένης. Μετά την ομολογία και την παραδοχή της φίλης του, Σοφίας Γρηγορίου, για εμπλοκή στο φονικό, ο Μπένης έδειξε τον δρόμο για διαλεύκανση μιας υπόθεσης που έδειχνε να έχει ζοφερό μέλλον, αναφορικά με την εξιχνίασή της.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι άγνωστο παραμένει ακόμα το πόρισμα της ανακριτικής ομάδας που συστάθηκε μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, αναφορικά με τη διαφθορά στην Αστυνομία και τη δράση

της Αστυνομίας στην εξιχνίαση του μακελειού που στοίχισε τη ζωή στον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, στο ζεύγος Σκεύης και Ηλία Χατζηευθυμίου και στον Αλβανό δράστη Yani Vogli, ο οποίος ήταν ο δεύτερος δράστης.

Δείτε εδώ: Τετραπλός Φόνος: Λύγισε και παραδέχθηκε ενοχή ο «Μπένης»

Συνεργός του ήταν ο Aleks Burelli, ο οποίος από τότε παραμένει εξαφανισμένος και καταζητείται από τις Αρχές με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Κατά την ακροαματική διαδικασία της 11ης Απριλίου του 2017, ο Μπένης παραδέχθηκε τους τέσσερις φόνους εκ προμελέτης που διαπράχθηκαν στις 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα και επιπλέον παραδέχθηκε ότι συνωμότησε να δολοφονήσει τον Αλέξη Μαυρομιχάλη, αλλιώς Αλεξούι, τον Ιωσήφ Ιωσήφ, αλλιώς Σήφη και τον Χρίστο Δημητρίου, αλλιώς Τσιάκκα.

Κατά τη διαδικασία της 12ης Απριλίου, ημέρα Τετάρτη, αναμένεται να αναγνωστούν τα γεγονότα και να επιβληθεί ποινή στον Χριστοδούλου. Εν τω μεταξύ, αναμένεται πως κατά τη διαδικασία αυτή, ο δικηγόρος του Χριστοδούλου θα δηλώσει ενώπιον Δικαστηρίου ότι ο πελάτης του δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας και ως εκ τούτου, είναι στη διάθεση της Κατηγορούσας Αρχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα