Ουδέν παράπονο γονέων 2χρονης -Συνεχίζει έρευνες η Αστυνομία

Ως λήξαν θα πρέπει να θεωρείται από πλευράς περαιτέρω διερεύνησης του περιστατικού, η υπόθεση του 2χρονου παιδιού που το έσκασε χθες από νηπιαγωγείο σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού και εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη.

Το θέμα αναδείχθηκε από την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», μετά από τηλεφωνική παρέμβαση του πολίτη που εντόπισε το παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το SigmaLive, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, η Αστυνομία, αφότου έλαβε αρχικά την κατάθεση του πολίτη ο οποίος εντόπισε

το 2χρονο και το επέστρεψε στο νηπιαγωγείο, στη συνέχεια επικοινώνησε με τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ωστόσο δεν εξέφρασαν κανένα παράπονο από τη διοίκηση του νηπιαγωγείου.

Η Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζει την διερεύνηση μέχρις ότου να ολοκληρωθεί ο φάκελος. Αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες με την λήψη καταθέσεων από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Εξάλλου όπως έχει ήδη αναφερθεί, σχετική έκθεση για το συμβάν αναμένεται να ζητηθεί και από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Μετά και απ' αυτή την εξέλιξη,, η Αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση. Ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SigmaLive από ασφαλείς αστυνομικές πηγές, το εν λόγω νηπιαγωγείο έκανε δεκτό το παιδί, το οποίο παρουσιάζει συμπτώματα υπερκινητικότητας, αφότου είχαν προηγηθεί άλλα νηπιαγωγεία από τα οποία το παιδί αποχώρησε λόγω αυτής ακριβώς της συμπεριφοράς.

Δείτε εδώ σχετικά:

Λεμεσός: Μωρό το έσκασε από νηπιαγωγείο και περιφερόταν(vid)
Keywords
Τυχαία Θέματα