Λεβ: «Υπερήφανος γι' αυτή την ομάδα»

Με κολακευτικά λόγια για τους παίκτες της Γερμανίας και τα επιτεύγματά τους μίλησε ο Γιοακίμ Λεβ μετά την κατάκτηση του Confederations Cup.

«Είμαι εξαιρετικά περήφανος για αυτή την ομάδα επειδή ήταν μαζί μόνο για 25 ημέρες. Νομίζω ότι αξίζαμε αυτή τη νίκη. Ηταν ένα μαγικό παιχνίδι γι' αυτούς τους νέους παίκτες», δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας.

«Θα μπορούσες να αισθανθείς σε όλες τις προπονήσεις, σε κάθε μέρα, ότι κάτι συνέβαινε. Θα μπορούσες να αισθανθείς μια απίστευτη πείνα για νίκη,

τόσο στις προπονήσεις όσο και κατά τη διάρκεια των αγώνων, γι' αυτό αξίζει τον κόπο. Το γεγονός ότι αυτοί οι νέοι παίκτες έχουν κερδίσει αυτό το τουρνουά καθιστά ένα ιστορικό επίτευγμα, είναι μοναδικό στην ιστορία της Γερμανίας, είναι εξαιρετικό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Όλοι οι παίκτες που ήταν στην ομάδα είναι σε πολύ καλύτερη θέση από ό,τι πριν», συνέχισε ο Λεβ. «Η ομάδα μας έπρεπε να αγωνιστεί σκληρά, επειδή οι Χιλιανοί είναι πολύ ισχυροί παίκτες. Κυνηγήσαμε κυριολεκτικά κάθε μπάλα. Πριν από το παιχνίδι, ο Βιδάλ είχε πει ότι η Χιλή θα κέρδιζε και θα έδειχνε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτή η νίκη, δείχνει ότι προς το παρόν, η Γερμανία εξακολουθεί να είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα