Ανόρθωση: Νίκη για πολλούς λόγους

Η βαριά ήττα του πρώτου αγώνα δεν επιτρέπει στην Ανόρθωση να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Κόκα Κόλα. Η ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα και οι δυνατότητες της ΑΕΚ, μετέτρεψαν το έργο της Ανόρθωσης για πρόκριση εξαιρετικά δύσκολο. Βέβαια στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά, όμως, θα πρέπει να προσεγγίζεις και με ρεαλιστικό τρόπο τα δεδομένα. Και αυτά λένε ότι η Ανόρθωση είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Κυπέλλου.

Ωστόσο, η ομάδα της Αμμοχώστου θα πρέπει

να τα δώσει όλα και να κυνηγήσει τις πιθανότητες της. Οφείλει να παίξει για την ιστορία της, τον κόσμο της και το πρεστίζ.

Η Ανόρθωση σε τρεις αναμετρήσεις απέναντι στην ΑΕΚ, έχασε τα δυο, ενώ το πρώτο έληξε ισόπαλο. Παράλληλα, η ομάδα της Λάρνακας είναι η μοναδική που κέρδισε την Ανόρθωση σε ντέρμπι (εντός γηπέδου) και αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Πάους.

Είναι και κάτι άλλο που κάνει τη νίκη επιτακτική ανάγκη στο σημερινό παιγνίδι. Η ψυχολογία της ομάδας είναι σε πολύ κακό επίπεδο και σε ενδεχόμενο επιτυχίας θα δημιουργήσει κλίμα, σε παίκτες και κόσμο ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα