Λεάντρο: Κύπρος vs Ουγγαρία: Σημειώσατε 1

Συνέντευξη στην εφημερίδα Nemzeti.sport της Ουγγαρίας έδωσε ο Λεάντρο με τον συντάκτη να ζητά μεταξύ άλλων από τον άσο της Ομόνοιας να συγκρίνει το πρωτάθλημα μας με το Ουγγρικό.

Ο Λέο, ήταν κατηγορηματικός, ''ψηφίζοντας'' ξεκάθαρα Κύπρο. ''Οι ομάδες που τερματίζουν στην έξαδα του Κυπριακού πρωταθλήματος, θα κέρδιζαν το Ουγγρικό πρωτάθλημα, ενώ καμία από τις δυνατές ομάδες

της Ουγγαρίας, όπως η Βιντεοτόν, η Φερετσβάρος, η Ντεμπρέτσεν, η ΜΤΚ, η Ντιοσγκιόρ, θα έμπαινε στη τριάδα του κυπριακού πρωταθλήματος. Το ποδόσφαιρο στη Κύπρο είναι καταρχήν πιο γρήγορο και τεχνικό. Παρά τα οικονομικά προβλήματα, υπάρχουν στο νησί, πολύ καλοί ποδοσφαιριστές από τη Βραζιλία, τη Πορτογαλία και την Ανατολική Ευρώπη'', τόνισε ο βραζιλιάνος με ουγγρική υπηκοότητα μέσος.

Ο Λεάντρο αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Ομόνοια. ''’Είμαι 5 χρόνια στην Ομόνοια. Κέρδισα ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ. Έχω ήδη βιώσει φοβερές, αξέχαστες εμπειρίες. Η Ομόνοια είναι η πιο δημοφιλής ομάδα και οι οπαδοί της είναι φανταστικοί''.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξη του Λεάντρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα