Λε Πεν για Ιμπραχίμοβιτς: "Να φύγει από τη χώρα"

Έξαλλη με τις "καυστικές" δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για την Γαλλία, με αφορμή τα έντονα παράπονά του από την διαιτησία στο ματς με την Μπορντό εμφανίστηκε η Μαρί Λε Πεν, η οποία ζήτησε από τον άσο της Παρί να φύγει από τη χώρα. Δείτε το VIDEO.

Η διαιτησία του Λιονέλ Ζαφρεντό στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπορντό έκανε έξαλλο τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς,

ο οποίος πάνω στα νεύρα του χαρακτήρισε "σκ@τοχώρα" την Γαλλία, ενώ λίγες ώρες μετά τις "καυστικές" δηλώσεις του απολογήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο instagram.H συγγνώμη του Σουηδού δεν φαίνεται να ικανοποίησε την πρόεδρο του γαλλικού εθνικού ακροδεξιού κόμματος, Μαρί Λε Πεν, η οποία εξαπέλυσε επίθεση κατά του άσου της Παρί, ζητώντας του να φύγει από τη χώρα. "Αυτοί που πιστεύουν ότι η Γαλλία είναι σκ@τοχώρα μπορούν να φύγουν", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις της.Την ίδια ώρα, ο βουλευτής του σοσιαλιστικού κόμματος, Ζερόμ Γκεζ τόνισε από την πλευρά του: "Ας παίξει ποδόσφαιρο και να σκ@σει ή τουλάχιστον ας σέβεται την χώρα και τους φιλάθλους που επίσης προσβλήθηκαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα