Λάβρος κατά Αστυνομίας και ΕΦ ο Άντρος Κυπριανού

Λάβρος κατά Εθνικής Φρουράς και Αστυνομίας ο Άντρος Κυπριανού για την απουσία τους από το Μνημόσυνο για τους πεσόντες της κοινότητας Νήσου.

Ως απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού την απουσία τόσο της Εθνικής Φρουράς όσο και της Αστυνομίας από το μνημόσυνο των πεσόντων της κοινότητας Νήσου.

Καμιά σκοπιμότητα υπήρχε αναφέρουν Υπουργείο Άμυνας και Αστυνομία.

«Θ’ αναζητήσουμε το λόγο που δεν υπήρχε εκπροσώπηση

της Αστυνομίας στο μνημόσυνο πεσόντων της κοινότητας Νήσου», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου, Ανδρέας Αγγελίδης. «Η Αστυνομία διαβεβαιώνει άπαντες ότι ο σεβασμός του Σώματος προς τη μνήμη των ηρώων και των πεσόντων που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα είναι δεδομένος.

Δεν υπήρχε καμιά σκοπιμότητα», πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης.

«Η Εθνική Φρουρά τιμά όλους τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για ελευθερία και δημοκρατία και όσες προσκλήσεις αποστέλλονται στο Υπουργείο Άμυνας και αφορούν εκπροσώπηση σε μνημόσυνα ηρώων αντιμετωπίζονται θετικά», αναφέρει εξάλλου σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας.

Το Υπουργεἰο διευκρινίζει ότι για το συγκεκριμένο μνημόσυνο επιδόθηκε πρόσκληση σε τοπικό στρατόπεδο της περιοχής. “Έχουν δοθεί οδηγίες όπως όλες οι προσκλήσεις που αφορούν μνημόσυνα πεσόντων αποστέλλονται ιεραρχικά στο ΓΕΕΦ για θετική αντιμετώπιση” καταλήγει η ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα