Λάσο: «Οι επιθέσεις στην Τουρκία είναι γαμ...ες»!

O Πάμπλο Λάσο κλήθηκε να σχολιάσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία και το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κληθεί να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη ακόμα μια φορά στη regular season.

O γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άαρον Τζάκσον, ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το Final Four και τη διεξαγωγή του στην Κωνσταντινούπολη! «Αλλάξτε έδρα! Όποιος συμμετάσχει στο Final Four,

θα έχει το μυαλό του στα αγαπημένα του πρόσωπα που θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και όχι στα παιχνίδια» ανέφερε στο Twitter ο Αμερικανός έπειτα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο κλαμπ Reina που άφησε πίσω του 39 νεκρούς!

Σήμερα (2/1), λοιπόν, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, αναφέρθηκε στο επίμαχο ζήτημα, καθώς και στη συνδιοργάνωση του EuroBasket 2017 (31-17/09), εκεί όπου ένας όμιλος και η φάση των νοκ άουτ θα διεξαχθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Τι είχε να πει επί του θέματος ο Βάσκος κόουτς; «Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες τρεις φορές που ταξιδέψαμε στην Κωνσταντινούπολη για τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης, παρατήρησα λιγότερο κόσμο στους δρόμους. Δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά οποιοσδήποτε κι αν ρωτήσετε. Δεν νιώσαμε αυτό το συναίσθημα σε καμία στιγμή, αφού μείναμε στην Κωνσταντινούπολη λιγότερο από 48 ώρες σε κάθε περίπτωση και το πρόγραμμά μας ήταν αυστηρώς περιορισμένο. Αεροδρόμιο - ξενοδοχείο - προπόνηση - αγώνας. Παρ' όλα αυτά, είναι δεδομένο ότι υπάρχει φόβος παντού. Αυτές οι επιθέσεις είναι γαμ...νες! Στα ταξίδια μας, αυτοί που ανησυχούν περισσότερο είναι οι φίλοι και οι οικογένειές μας».

Η «Βασίλισσα» θα ταξιδέψει ξανά στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Μαρτίου, για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα