Στην Σάουμπερ ο Βερλάιν, ένα βήμα από την Μερσέντες ο Μπότας

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα η Μερσέντες αποφάσισε να «στείλει» τον Πασκάλ Βερλάιν στην Σάουμπερ, με τον Βάλτερι Μπότας να είναι έτοιμος να υπογράψει στους πρωταθλητές, καθώς επισκέφτηκε και το εργοστάσιο της ομάδας.

Το (ελαφρώς άγευστο) θρίλερ του αντικαταστάτη του Νίκο Ρόσμπεργκ στη Μερσέντες φτάνει, απ' ό,τι φαίνεται, στο τέλος του: σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Γερμανικά δημοσιεύματα η Μερσέντες έχει πάρει ήδη την απόφαση να «στείλει» τον Πασκάλ Βερλάιν-

που φάνταζε φαβορί γι' αντικαταστάτης του απερχόμενου πρωταθλητή- στην Σάουμπερ, προκειμένου να συλλέξει εμπειρίες και να είναι έτοιμος για να οδηγήσει στο μέλλον για τους πρωταθλητές. Ο 22χρονος θα έχει για teammate του τον Μάρκους Έρικσον και το «χρυσό» εισιτήριο για το νούμερο 2 στην Μερσέντες πάει στον...

Βάλτερι Μπότας, φυσικά: ο Φινλανδός εδώ και μέρες έχει συμφωνήσει ν' αφήσει τη Γουίλιαμς (στην οποία θα επιστρέψει ο Φελίπε Μάσα που μάλλον θ' ανακαλέσει την απόφασή του ν' αποσυρθεί!) για χάρη της Μερσέντες και, μάλιστα, πριν από δύο ημέρες πήγε στο εργοστάσιο της ομάδας προκειμένου να γνωρίσει τους καινούριους του μηχανικούς και να του πάρουν μέτρα για το κοκπιτ.

Βερλάιν στην Σάουμπερ, λοιπόν, και Μπότας στη Μερσέντες.

Και, κάπως έτσι, το μίνι-δράμα του αντικαταστάτη του Ρόσμπεργκ, μετά την απροσδόκητη απόσυρση του τελευταίου, έριξε αυλαία, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Άραγε, πόσο πιο ενδιαφέρουσα θα ήταν η Φόρμουλα 1 το 2017 αν η Μερσέντες τολμούσε να υπογράψει τον Αλόνσο;

Keywords
Τυχαία Θέματα