Λαχτάρησε αλλά πάτησε κορυφή η Λίβερπουλ! (video)

Η Λίβερπουλ δέχτηκε τα "δώρα" από τις Άρσεναλ και Τότεναμ και με την αγχωτική νίκη της με 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ στο "Anfield" έπιασε την κορυφή της βαθμολογίας .

Την περασμένη αγωνιστική δεν μπόρεσε να νικήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0 στο ντέρμπι) και να πιάσει τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι στην 1η θέση της βαθμολογίας, όμως έστω και με πέντε ημέρες καθυστέρηση έπιασε κορυφή.

Άρσεναλ και Τότεναμ στραβοπάτησαν λίγο νωρίτερα απέναντι σε θεωρητικά ασθενέστερους αντιπάλους (0-0 με Μίντλεσμπρο και Μπόρνμουθ αντίστοιχα), όμως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν

έπεσε στην ίδια παγίδα καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Γουέστ Μπρομ στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Ο Μανέ άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο πλασέ στο 21' και ο Κοουτίνιο διπλασίασε τα τέρματα των "κόκκινων" στο 36' με σόλο ενέργεια και έξοχο πλασέ, με τους γηπεδούχους να... αγχώνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο μετά το γκολ το ΜακΌλεϊ (μείωσε σε 2-1 στο 82') αλλά να κρατούν τους τρεις βαθμούς μέχρι το φινάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα