Κύπρος-Κίνα: Κέντρα Συλλογής Θεωρήσεων Εισόδου στην Κίνα

Συμφωνία που προβλέπει το άνοιγμα Κέντρων Συλλογής Θεωρήσεων Εισόδου (Visa Application Centres) στην Κίνα υπογράφηκε στις 29 Μαρτίου μεταξύ της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Πεκίνο και της εταιρείας TLScontact. Η συμφωνία βρίσκεται σε ισχύ από την ημέρα υπογραφής της.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στις 8 Απριλίου αναμένεται να τεθεί σε προκαταρκτική λειτουργία η ιστοσελίδα του Κέντρου Συλλογής Θεωρήσεων Εισόδου Πεκίνου (https://cy.tlscontact.com/cn/BJS ), ενώ στις 4 Μαΐου

η ιστοσελίδα αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Το Κέντρο Συλλογής Θεωρήσεων Εισόδου Πεκίνου αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του στις 20 Απριλίου 2016.

Κατά την περίοδο 8 Απριλίου - 4 Μαΐου 2016, οι αιτητές θα μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της TLScontact (για κλήσεις από Κίνα: 021 60168632, για κλήσεις εκτός Κίνας: +86 021 60168633) για την διευθέτηση ραντεβού με σκοπό την υποβολή των αιτήσεων Θεώρησης Εισόδου. Από τις 5 Μαΐου η διευθέτηση των ραντεβού θα μπορεί να γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Κέντρου Πεκίνου (https://cy.tlscontact.com/cn/BJS ).

Το Κέντρο θα λειτουργεί καθημερινά (από Δευτέρα έως και Παρασκευή), από τις 0830 πμ έως και τις 1200 μμ και θα τηρεί τις αργίες της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Πεκίνο και τις δημόσιες αργίες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Οι αιτητές από ολόκληρη την Κίνα, καθώς και τις υπόλοιπες χώρες διαπίστευσης της Πρεσβείας, ενθαρρύνονται όπως επιλέγουν το Κέντρο Πεκίνου για την υποβολή των αιτήσεων Θεώρησης Εισόδου τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες από τις 8 Απριλίου, στην ιστοσελίδα του Κέντρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα