Κτίζοντας στην αριστεία

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά βραβεύσεων της Prime Insurance! Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, φιλοξενήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton Park, στη Λευκωσία, το βράδυ της Παρασκευής, 19 Μαΐου 2017.

Στην εκδήλωση, που είχε τίτλο “Κτίζοντας στην Αριστεία”, παρευρέθηκαν άνω των 400 συνεργατών και επισήμων προσκεκλημένων της εταιρείας. Στη διάρκεια της, τιμήθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε,

οι άριστοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι και πράκτορες της Prime Insurance, σε Κύπρο και Ελλάδα.

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prime Insurance, κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης, έκανε σύντομη αναδρομή του χρόνου που πέρασε και έδωσε σύνθημα αισιοδοξίας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. Τόνισε επίσης τη σημασία της επιβράβευσης των προσπαθειών των συνεργατών της εταιρείας, αφού ο καθένας ξεχωριστά αλλά και ως μέλη όλοι, της μεγάλης οικογένειας της Prime Insurance συμβάλλουν στην αναπτυξιακή της πορεία. Είπε χαρακτηριστικά: «Η σημερινή είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στην αριστεία. Όλοι οι συνεργάτες που βρίσκονται απόψε εδώ, είτε από το δίκτυο πωλήσεων, είτε από τον διοικητικό τομέα, πρεσβεύουν για μένα προσωπικά αλλά και για την εταιρεία μας γενικότερα, την έννοια της αριστείας.»

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με επίσημο δείπνο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα από πολυμελή ορχήστρα και γνωστούς τραγουδιστές από την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα