Επιβράβευσε την αριστεία με την 2η Απονομή Ms partner awards

Η Microsoft, στο πλαίσιο των εορτασμών της για τα 15 χρόνια παρουσίας της στην κυπριακή αγορά, επιβράβευσε και τους συνεργάτες της που διέπρεψαν, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ξεχωριστού Gala Dinner που διοργάνωσε την Τετάρτη 3 Μαΐου, στο European University Cultural Center, στην παρουσία διακεκριμένων καλεσμένων από τον πολιτικό χώρο και τον κλάδο της τεχνολογίας.

Η εταιρία επιβράβευσε τους συνεργάτες της οι οποίοι χρησιμοποιώντας τις τεχνολογικά πιο προηγμένες και καινοτόμες λύσεις της Microsoft κατά το παρελθόν έτος, πέτυχαν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πελάτες της, προσδίδοντας στις επιχειρήσεις αυτές περισσότερη αξία.

Την απονομή των βραβείων παρουσίασε ο κος Κωνσταντίνος Καττιρτζής, Account Manager, Microsoft Κύπρου, ο οποίος εκθείασε όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν, για το συνεχή τεχνολογικό ενθουσιασμό τους, τόσο στην ανάπτυξη όσο και στη χρήση των λύσεων της Microsoft, καθώς και για την άψογη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουν μέσω πρωτοποριακών εργαλείων. Επίσης αναφερόμενος, στην υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό τους, σχολίασε ότι: «Οι συνεργάτες της Microsoft είναι αξιόλογη εκπροσώπηση του τεχνολογικού κολοσσού, που μέσω της συνεχούς επένδυσής τους σε πιο καινοτόμες και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, αντιδρούν σε κάθε απαίτηση λειτουργικά και δημιουργικά».

Οι εταιρείες που ξεχώρισαν, αναδείχτηκαν μέσα από συνολικά 6 κατηγορίες βραβείων:

Best Performance Award:

Βραβεύθηκε η εταιρία Logicom Solutions Ltd

Strongest Cloud Drive Award:

Βραβεύθηκε η εταιρία Chrisons Co. Ltd

Fastest Cloud Acceleration Award:

Βραβεύθηκε η εταιρία COMIT Solutions Ltd

Cloud Commitment Award:

Βραβεύθηκε η εταιρία Ralliton Ltd

ISV Innovation Award:

Βραβεύθηκε η εταιρία Qwantum Leap

Most “Dynamic” Partner Award:

Βραβεύθηκε η εταιρία Dot.Cy Developments Ltd

Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον κο Γιώργο Πετρακίδη, Country Manager Microsoft Κύπρου, μαζί με τον έντιμο Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργο Λακκότρυπη, Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Μάριο Δημητριάδη, την Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο κα Kathleen Doherty, τον κο Στέλιο Χειμώνα, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και την κα Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα βραβεία προστίθενται στο βραβείο Microsoft Partner of the Year, το οποίο παρέχεται κάθε χρόνο από το Παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της Microsoft. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την 1η Ιουνίου και θα γιορταστεί κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης «Microsoft Inspire», που θα πραγματοποιηθεί στην Washington DC τον Ιούλιο. Οι τρεις υποψήφιοι για αυτό το βραβείο είναι: Chrisons Co. Ltd, Dot.Cy Developments Ltd και Ralliton Ltd. Οι τρεις συνεργάτες αξίζουν εξίσου αυτή τη σημαντική διάκριση, αλλά μόνο μια θα επιλεγεί βάση μιας αυστηρής διαδικασίας επιλογής.

Το οικοσύστημα της Microsoft στην Κύπρο, σήμερα καταγράφει 250 συνεργάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα