Κριστιανσεν: «Στα μάτια μου…ο καλύτερος επιθετικός»

Δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κριστιανσεν φιλοξενούνται σε ξένη ιστοσελίδα για το ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες για τον επιθετικό της ομάδας Πιέρο Σωτηρίου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στη συνέντευξη του, ο Δανός τεχνικός θα ήθελε να κρατήσει στην ομάδα τον Κύπριο επιθετικό, σε περίπτωση που θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζω πως αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Πιέρο. Ειδικά μετά την πορεία

μας στην Ευρώπη. Γνωρίζω πως υπάρχουν ιταλικές ομάδες αλλά και ομάδα της Ελλάδας, όπως ο Ολυμπιακός. Γνωρίζω και για το ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο», δήλωσε αρχικά ο Κριστιάνσεν και συμπλήρωσε.:

«Στα μάτια μου είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Κύπρο. Η φυσική του κατάσταση είναι αρκετά καλή και είναι αρκετά καλός με την μπάλα και είναι σε νεαρή ηλικία. Κτίζει συνεχώς και μπορεί να γίνει ένας μεγάλος επιθετικός. Το έδειξε και στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θα πρέπει να το δείξει και σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα».

«Εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα, αν θα συνεχίσω στον ΑΠΟΕΛ. Αλλά θα είναι δύσκολο με τις προσφορές που έρχονται. Μπορεί να φύγει και τώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα