Κρίστιανσεν και Νίνου: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας" (vids)

Πρώτο παιχνίδι για το 2016, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΓΣΖ τον Άρη. Ο προπονητής της ομάδας Τόμας Κρίστιανσεν, καθώς και ο Νίνου έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής (Κυριακή 03/01, 16:00).

Ο Δανός τεχνικός τόνισε ότι είναι σημαντικό για να πάρει η ΑΕΚ την νίκη και να κάνει καλό ποδαρικό στην νέα

χρονιά. "Μας αναμένει μία δύσκολη αποστολή με αντίπαλο μία καλά οργανωμένη ομάδα, επομένως θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι για να πετύχουμε το ζητούμενο, που είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης". Συμπλήρωσε ότι ήταν πολύ ωραίο να έχουμε τόσο μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και τους κάλεσε να συμπαρασταθούν με το ίδιο τρόπο, έτσι ώστε να πετύχουν όλοι μαζί τον στόχο τους.

Από την μεριά του ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι τους αναμένει μία δύσκολη αποστολή, καθώς γνωρίζει τον προπονητή του Άρη και περιμένει η λεμεσιανή ομάδα να έρθει στην Λάρνακα για να πάρει βαθμολογικό όφελος. "Στόχος μας είναι η νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα επιδιώξουμε και αύριο, ενώ συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να υπάρξει μεγάλη προσέλευση του κόσμου μας στο γήπεδο, αφού τους έχουμε ανάγκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα