Κριστιάνσεν και Μιντίκκης για Αγία Νάπα (βιντεο/φωτος)

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/11) στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΖ από τον προπονητή της ΑΕΚ Thomas Christiansen, καθώς και τον Κωνσταντίνο Μιντίκκη για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αγία Νάπα (Κυριακή 22/11, 17:00).

Η ανακοίνωση:

Ο Δανός τεχνικός τόνισε αρχικά ότι δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο παιχνίδι, αυτό με αντίπαλο την Αγία Νάπα γιατί έχουμε δει τις δυνατότητες της. Είναι

ακόμη πιο σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί σε σχέση με ένα ένα ντέρμπι γιατί όλοι περιμένουν από μας να κερδίσουμε. Επομένως θα πρέπει να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για το γεγονός ότι τα επόμενα παιχνίδια, με εξαίρεση αυτό με τον Απόλλωνα είναι εντός έδρας, τόνισε ότι οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε, είτε παίζεις εντός, είτε παίζεις εκτός έδρας και ότι έχουμε την πίεση της γηπεδούχου και θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις, έτσι ώστε να πάρουμε το τρίποντο. Για τα αγωνιστικά δεδομένα τόνισε ότι θα απουσιάσουν Μυτίδης, Tomas και Boljevic. Για τον ίδιο δεν αποτελούν ποτέ πονοκέφαλο οι απουσίες και θα πρέπει να βρει λύσεις και όχι να ψάξει για δικαιολογίες, αφού υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Από την μεριά του ο διεθνής αμυντικός ρωτήθηκε για το εάν τα τελευταία χρόνια που έχει μεταφερθεί από την επίθεση στην άμυνα τον βοηθάει στο να παίζει ως φουλ μπακ και απάντησε ότι πλέον είναι πιο αμυντικογενής, αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι ακραίοι αμυντικοί θα πρέπει να βοηθούν τόσο στην ανασταλτική, όσο και στην επιθετική λειτουργία. Συμφώνησε για το ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Χωρίς ίχνος υποτίμησης ελπίζουμε ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα