Κρίστιανσεν: "Τελικός με ΑΠΟΕΛ" (δηλώσεις Άλβες)

Τρίτη στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι κορυφής. Ο προπονητής Τόμας Κρίστιανσεν, καθώς και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αντρέ Άλβες παραχώρησαν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ, το οποίο προπορεύεται

στην βαθμολογία. Φιλοδοξούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχε ξεχωριστό κίνητρο, όχι μόνο γιατί παίζουμε κόντρα στην ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση και εμείς στην δεύτερη, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές, που θα είναι εκεί και πιστεύουμε στις πιθανότητες μας για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Επίσης για τους φιλάθλους. Είναι ένας τελικός για μας, ελπίζουμε να μας ακολουθήσουν σε αυτή την κατάσταση και να έχουμε την μέγιστη υποστήριξη. Οι ποδοσφαιριστές το αξίζουν και ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει σε αυτές τις στιγμές και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει», δήλωσε ο Δανός τεχνικός.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ για μας. Είναι σημαντικό από όλες τις πλευρές. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή γιατί το ΑΠΟΕΛ διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Χρειαζόμαστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα είναι έτοιμη και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε την υποστήριξη των φιλάθλων. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έρθουν στο γήπεδο και να σπρώξουν και να βοηθήσουν την ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας», δήλωσε από την μεριά του ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα