ΠΑΣΥΝΟ: Το κράτος πρέπει να αλλάξει νοοτροπία

"Εαν το κράτος δεν αλλάξει νοοτροπία και να απειλεί συναδέλφους θα σκληρύνουμε την στάση μας" ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΣΥΝΟ, Θεόδωρος Πετέλης.

Μιλώντας στην εκπομπή "Μεσημέρι και κάτι", ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΣΥΝΟ, ανέφερε πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουν εαν το Υπουργείο Υγείας δεν συμμορφωθεί.

"Στόχος μας δεν είναι να ταλαιπωρήσουμε τους ασθενείς αλλά να ευαισθητοποιήσουμε το Υπουργείο Υγείας έτσι ώστε να γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά μας".

Ο κ. Πετέλης, δήλωσε ωστόσο πως "δεν πρόκειται για διάλογο αλλά για καθαρή τοποθέτηση"

ενώ πρόσθεσε πως εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και παραμέτρους.

"Το Υπουργείο Υγείας πρέπει να σταματήσει την απαξίωση και τον εκφοβισμό προς τους συναδέλφους" τονίζει αγανακτισμένος ο κ. Πετέλης ενω στη συνέχεια επεσήμανε πως "περιμένουμε κίνηση απο το Υπουργείο Υγείας έτσι ώστε να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα".

Δηλώσεις για το φλέγον ζήτημα έκανε η Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Στέλλα Κυριακίδου η οποία ανέφερε πως αυτοί που υποφέρουν είναι οι ασθενείς.

"Είναι εξαιρετικά τραγικό αυτό που γίνεται. Αυτοί που ουσιαστικά ζημιώνονται είναι οι ασθενείς τους οποίους ταλαιπωρούν" και προσθέτει πως "Είναι σεβαστή η απεργία αλλά δεν λύνεται με αυτόν τον τρόπο".

Σημειώνεται πως το Υπουργείο Υγείας συγκάλεσε σύσκεψη έτσι ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" στα αιτήματα των νοσηλευτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα