Κορυφώνονται οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Ελλάδα

Εντολή συνέχισης της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε τον Γενάρη ζήτησε απόψε από το Ηράκλειο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση του κόμματός του στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης.

Παράλληλα είπε ότι την Κυριακή είναι οριστική ευκαιρία να ξεμπερδεύαμε με το παλιό εξαπολύοντας επίθεση στη ΝΔ και

τον Β. Μεϊμαράκη. "Για μια ακόμη φορά η Κρήτη δείχνει ότι εμπιστεύεται και ξαναδίνει την εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ" είπε και σημείωσε ότι "την Κυριακή θα είναι η τρίτη και φαρμακερή με το παλιό κατεστημένο". Αύριο, Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να μιλήσει στην κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στην ανάγκη συναίνεσης την επομένη των εκλογών ώστε η χώρα να βγει από την κρίση. Στην κεντρική προεκλογική ομιλία του, στην Ομόνοια, ξεκαθάρισε πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με όσους το θέλουν και το επιδιώκουν.

"Επιλέξαμε την Ομόνοια για να συμβολίσουμε την πορεία που θέλουμε για την πατρίδα μας. Στέλνουμε μήνυμα ενότητας για όλο τον ελληνικό λαό" είπε και κάλεσε τους πολίτες να ξαναεμπιστευτούν τη ΝΔ.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγετική του ομάδα έκανε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, στον χώρο του λιμανιού. Ο ΣΥΡΙΖΑ "μεταλλάχθηκε", είναι ένα κόμμα "που προσομοιάζει με κόμμα του συστήματος", από την ώρα που συνομολόγησε το νέο Μνημόνιο, είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε αποψινή του ομιλία στην Λιβαδειά, τόνισε την ανάγκη αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ γιατί την επόμενη μέρα θα υπάρχει κυβέρνηση συνεργασίας, είτε μεγάλου συνασπισμού, είτε συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΑΝΕΛ έτοιμη να υλοποιήσει το βάρβαρο μνημόνιο και να στείλει στον λαό τον λογαριασμό με τα μέτρα φωτιά.

Πηγή ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα