Το 6ο Caffè Nero είναι γεγονός

Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία του τα τελευταία χρόνια και ανοίγοντας μέχρι σήμερα 5 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, το Caffè Nero συνεχίζει τη γρήγορη ανάπτυξή του με τη λειτουργία 6ου καταστήματος στα ολοκαίνουρια γραφεία της PWC στη Λευκωσία.

Το Caffè Nero, πιστό στη φιλοσοφία του που εκτιμάται από όλους τους ευχαριστημένους πελάτες του ανά τον κόσμο, προσφέρει στους εργαζομένους της PWC

τον αυθεντικό ιταλικό καφέ, ζεστή ατμόσφαιρα, φιλική εξυπηρέτηση και φρέσκα και λαχταριστά σνακ και γλυκά.

Από το καινούριο κατάστημα δεν θα μπορούσε να λείπει το χαρακτηριστικό χειροποίητο ξύλινο μπαρ και η προσεγμένη διακόσμηση που συνδυάζει το μοντέρνο με το νοσταλγικό και κάνουν τον χώρο τόσο ξεχωριστό.

Οι μπαρίστες στο Caffè Nerο που είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για τους εργαζομένους της εταιρίας PWC στη Λευκωσία, είναι άριστα εκπαιδευμένοι και γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά για τον τέλειο εσπρέσο. Μια σωστή δόση κατάλληλα φρεσκοκομμένων κόκκων καφέ, αλλά και πολύ αγάπη για το εσπρέσο είναι μερικά από αυτά τα μυστικά.

Τα Caffè Nero έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως μέσα από σημαντικές διακρίσεις και βραβεία για την ποιότητα του καφέ, όπως : “The best espresso this side of Milan”, από το περιοδικό Tatler του Ηνωμένου Βασιλείου, “Hot, strong and delicious Coffee” από Harden’s Guide to Best London Restaurants, “Hero Brand” award από Peach Network και πολλά άλλα. Πρόσφατα, απέκτησαν ακόμα μια σημαντική διάκριση από το Βρετανικό περιοδικό γευσιγνωσίας Which?, όπου σε ανεξάρτητη έρευνα που διεξήχθη από το περιοδικό, ανάμεσα σε διεθνείς αλυσίδες καφέ, τα Caffè Nero αναδείχτηκαν, ως την αλυσίδα που προσφέρει την καλύτερη γεύση καφέ.

Το Caffè Nero συνεχίζει την ανάπτυξή του στην Κύπρο και έχει προγραμματισμένη τη λειτουργία περισσότερων καταστημάτων μέχρι το τέλος του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα