Κωνσταντινίδης: "Πήρα εμπειρίες στην Κύπρο"

Τις εντυπώσεις του από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας αλλά και τις εμπειρίες της παρουσίας του στο Κυπριακό πρωτάθλημα εκμυστηρεύτηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μιλώντας στο Χορστ της Ολλανδίας στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ηταν μία πολύ ωραία εμπειρία για εμένα, μου έδωσε αρκετές ευκαιρίες η παρουσία μου στην Κύπρο με την Ομόνοια. Είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα αυτή τη εμπειρία. Πλέον επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, θέλω

να προσπαθήσω πολύ, βήμα προς βήμα θα προχωρήσω και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τις πρώτες προπονήσεις και τον νέο προπονητή είπε: «Είναι ανάλογα το τι ζητά ο κάθε προπονητής, στο 4-4-2 οι πλάγιοι χαφ πρέπει να παίζουν πιο γρήγορα. Αυτό που περιμένει και θέλει ο προπονητής είναι να είμαστε σοβαροί μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε καλά στοιχεία για την ομάδα».

Οσο για την συγκατοίκησή του με τον Στέφανο Αθανασιάδη είπε: «Βάζει πολύ δυνατά την μουσική, εγώ δεν θέλω να ακούω τόσο δυνατά, ο Κλάους προτιμά είτε τα ποντιακά, είτε τα λαϊκά».

Για την πιο ωραία προετοιμασία που έχει περάσει στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω πως ήταν η πρώτη προετοιμασία, ήταν η χρονιά που έπαιξα πολλά παιχνίδια και ήταν η πρώτη χρονιά. Οσο περνούν τα χρόνια αλλάζει ο τρόπος σκέψης, δεν ενθουσιάζομαι, ούτε απογοητεύομαι. Κοιτάω το σήμερα. Πρέπει κάθε φορά που ξεκινάμε, να κρατούμε μικρό καλάθι και το αναφέρω και από την εμπειρία που είχα το προηγούμενο εξάμηνο με την Ομόνοια».

Ο Κωνσταντινίδης μίλησε ακόμη για τον ελεύθερο χρόνο του: «Βλέπω ταινίες, μου αρέσει να παρακολουθώ το survivor, απλά εδώ στην Ολλανδία δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα».

Για το τι κρατάει από την χρονιά στην Ομόνοια: «Πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι στη ζωή σου. Στην Ομόνοια ξεκινήσαμε υψηλές προσδοκίες όμως δεν τελειώσαμε όπως θα θέλαμε τη χρονιά, έγιναν λάθη από όλους και από τους ποδοσφαιριστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα