Κόλπο γκρόσο" με Μπαλοτέλι η Γιουβέντους!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι κάνει φανταστική σεζόν με την Νις και σύμφωνα με αγγλικό μέσο η Γιουβέντους ετοιμάζεται να τον κάνει δικό της μέσω... 5ετούς συμβολαίου!



Τα περισσότερα χρόνια αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους που είχαν στηλιτεύσει τη συμπεριφορά του Μάριο Μπαλοτέλι εντός και εκτός γηπέδου (όταν έπαιζε στη Serie A με τη φανέλα της Μίλαν) ενώ ο ίδιος έδωσε έκανε πολλούς να

πιστεύουν πως μετά την απογοητευτική παρουσία του στην Λίβερπουλ έχασε το τελευταίο τρένο για να είναι μέλος ομάδας υψηλού επιπέδου.

Και όμως! Αν αληθεύει το σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής "Sun" (που έχει τη στάμπα του "αποκλειστικού") όχι μόνο υπάρχει κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος που ετοιμάζεται να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον Μάριο Μπαλοτέλι αλλά αυτή είναι η... Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, τα 17 γκολ που έχει πετύχει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Νις ο "Super Mario" έχουν χτυπήσει... συναγερμό στους Τορινέζους, που έχουν πειστεί πως με σωστή "καθοδήγηση" θα μπορέσει να τους βοηθήσει σημαντικά παίζοντας το ρόλο του "Ιγκουαΐν Νο 2".

Έτσι, είναι έτοιμοι να του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας από τη στιγμή που μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Νις, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να έχουν άλλωστε εξαιρετική σχέση και με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Το μόνο "αγκάθι" αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός πως ο Μπαλοτέλι θεωρείται persona non grata από τους οπαδούς της "βέκια σινιόρα" από την παρουσία του στο παρελθόν σε Ίντερ και Μίλαν, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να έχει ταχθεί πάντως υπέρ της κίνησης της ομάδας του να αποκτηθεί ο παίκτης...

Λέτε να το δούμε και αυτό; Να φορέσει δηλαδή της φανέλας της Γιουβέντους ένας από τους πιο "τρελούς" παίκτες που έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία δεκαετία στα ευρωπαϊκά γήπεδα;

Keywords
Τυχαία Θέματα