Κοιρανίδης: Εκστρατεία με τίτλο "ΌΧΙ ΣΤΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ"

Διαδικτυακή εκστρατεία με τίτλο "ΌΧΙ στη Διζωνική", υλοποιεί η Πνοή Λαού. Ο Άθως Κοιρανίδης ξεκαθαρίζει τις θέσεις και τη λογική της εκστρατείας στο Μεσημέρι και κάτι του Σίγμα.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας έχει δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα η οποία φιλοξενεί διαδικτυακή ψηφοφορία για το κοινό σε σχέση με το πλαίσιο λύσης του Κυπριακού:

Διαφωνώ με τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής ΟμοσπονδίαςΣυμφωνώ με τη συνέχιση
ως ενιαίο κράτος μετά τη λύση του ΚυπριακούΕπιθυμώ διενέργεια δημοψηφίσματος πριν τις Προεδρικές Εκλογές για το θέμα αυτό.

Σύμφωνα με τον κ. Κοιρανίδη το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων στο Crans-Montana ήταν η ταφόπλακα των συνομιλιών στο πλαίσιο αυτό και είναι πλέον καιρός να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στη ρίζα του. Χαρακτήρισε τη Διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία ως μια αγγλοτουρκική εφεύρεση, την οποία μας έχουν σερβίρει και εμείς την δεχθήκαμε.

Σαράντα χρόνια μετά είναι ξεκάθαρο το τι επιδιώκει η Τουρκία, επεσήμανε και συνέχισε λέγοντας πως χρειάζεται αλλαγή πορείας. Χαρακτήρισε άλλωστε ημίμετρα, όσα προτείνουν οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

Για την Πνοή Λαού η ΔΔΟ είναι ρατσιστική και δεν μας εκφράζει, δήλωσε με νόημα.

"Το πολιτικό σύστημα στην Κύπρο έχει απαχθεί. Η συνείδηση του 1/3 του λαού μας έχει εξαγοραστεί με το ρουσφέτι, ένα άλλο 1/3 έχει απογοητευτεί και δεν συμμετέχει, ενώ ένα άλλο 1/3 ανησυχεί αλλά δεν έχει εμπιστοσύνη σε ένα διεφθαρμένο κράτος", τονίζει ο κ.Κοιρανίδης.

Ακόμα και το Κυπριακό είναι αποτέλεσμα διαφθοράς, είπε για να συνεχίσει τονίζοντας ότι έχουν κτιστεί καριέρες κάποιων γύρω από το ζήτημα αυτό.

Ζήτησε δημοψήφισμα για το πλαίσιο λύσης πριν τις προεδρικές, καθώς με τον τρόπο αυτό θα δοθεί και μια ξεκάθαρη εντολή από το λαό στον επόμενο πρόεδρο όποιος και να είναι αυτός.

Έριξε τα πυρά του και προς το Νικόλα Παπαδόπουλο, λέγοντας πως δεν μπορεί να υπάρξει σωστό περιεχόμενο στο πλαίσιο ΔΔΟ. Δεν μας εκφράζει κάτι τέτοιο, επεσήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα