Κοινή εκδήλωση για Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Aπό κοινού εκδήλωση για να γιορτάσουν και να τιμήσουν τους εκπαιδευτικούς της Κύπρου και όλου του κόσμου για τους αγώνες και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για ένα καλύτερο αύριο σ’ αυτόν τον πολυτάραχο πλανήτη, διοργάνωσαν οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις ΟΛΤΕΚ – ΟΕΛΜΕΚ – ΠΟΕΔ με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Εκπαιδευτικών.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, τη λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ακριτική Β΄ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας,

τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, ο Δήμαρχος Λευκωσίας και οι εκπρόσωποι κομμάτων, αξιωματούχοι του ΥΠΠ, της Διεύθυνσης ΜΓΕ, της Διεύθυνσης ΜΤΕΕ, οι εκπρόσωποι των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων και των Οργανωμένων Γονιών.

Οι συντονιστές της διοργάνωσης εκφράζουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους προς το ΥΠΠ για τη στήριξη του, όπως επίσης και τη Διευθύντρια, τους συναδέλφους και τα παιδιά της Β’ Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας για τη φιλοξενία της εκδήλωσης, καθώς και τον μαθητή του Μουσικού Σχολείου Λευκωσίας για τη συμμετοχή του.

Κλείνοντας με το φετινό σύνθημα, «Αναγνώριση της αξίας και της Προσφοράς του Εκπαιδευτικού - Ενίσχυση του επαγγελματικού του κύρους», θέλουμε να τονίσουμε, αναφέρεται στην ανακοίνωση, "ότι το Εκπαιδευτικό Συνδικαλιστικό Κίνημα του τόπου μας επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε να αναλάβει σήμερα την προάσπιση του δημόσιου σχολείου και την ποιότητα της παρεχόμενης σε αυτό εκπαίδευσης".

"Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όλοι με αφοσίωση, σύνεση και διορατικότητα για να το πετύχουμε. Για να πετύχουμε όμως ένα καλύτερο αύριο με πολίτες όπου θα πορευτούν προς ένα μέλλον με όραμα και διάρκεια προϋποθέτει να επενδύσουμε σε μια ανθρωπιστική παιδεία. Γιατί το μέλλον μας αναμφίβολα περνά μέσα από την εκπαίδευση", καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα