Στο Μοναστηράκι το… ΑΠΟΕΛ (pics)

Αφού πρώτα εγκατασταθήκαμε στην Αθήνα, βγήκαμε στους δρόμους της ελληνικής πρωτεύουσας και καταλήξαμε στο Μοναστηράκι. Εκεί που ο καθένας μπορεί να αντικρίσει ό,τι θέλει. Να δει εικόνα, από τη σύγχρονη και την αρχαία Αθήνα, να μυρίσει γεύσεις και φυσικά να νιώσει τι σημαίνει κίνηση.

Στα καταστήματα στο Μοναστηράκι, μπορεί να αγοράσεις ό,τι θέλεις. Υπάρχουν μπουτίκ του Ολυμπιακού

Πειραιώς και του Παναθηναϊκού, ενώ σε καταστήματα που πουλάνε ρουχισμό με εικόνες είτε της Αθήνας είτε ομάδων είτε συγκροτημάτων είδαμε κάτι που αφορά και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Σε φόρμες με το σήμα διαφόρων ομάδων υπήρχε φόρμα και με τον ΑΠΟΕΛ (φώτο 1).

Δεν ασχολούνται οι εφημερίδες
Μια συνηθισμένη εικόνα των περιπτέρων στην Ελλάδα είναι να έχουν κρεμασμένες τις εφημερίδες. Στα πρωτοσέλιδα των Αθηναϊκών Αθλητκών Εφημερίδων (φώτο 2) κύριο θέμα δεν είναι η Εθνική Ελλάδος και ο αυριανός της αγώνας με την Εθνική μας. Δεσπόζει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Λογικά τα αυριανά πρωτοσέλιδα θα έχουν ως κύριο θέμα την Εθνική Ελλάδος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση μας στο Μοναστηράκι, το μάτι δεν μπορούσε να μην πέσει στον πολιτισμό. Η Ακρόπολη κεντρίζει ντόπιους και ξένους. Ειδικά οι ξένοι στο αντίκρυσμα της όπλιζαν κινητά τηλέφωνα ή φωτογραφικές μηχανές( φώτο 3 και 4).

Keywords
Τυχαία Θέματα