Κλοπιμαία 100.000 ευρώ σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια PHOTOS

Κλοπιμαία, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρών εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια, με την αστυνομία να εκτιμά ότι εξάρθρωσε σπείρα που λυμαίνεται πολυτελείς επαύλεις και αυτοκίνητα.

Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν από μέλη της αστυνομίας σε διαμέρισμα 35χρονου Γεωργιανού, κατόχου ελληνικού διαβατηρίου.Ο ύποπτος θεάθηκε το απόγευμα της Τετάρτης να κινείται πεζός στην περιοχή, κοντά στο διαμέρισμα όπου διαμένει και ανακόπηκε για έλεγχο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε το ποσό των 2.170 ευρώ, ρολόι και κλειδιά αυτοκίνητου, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.Ακολούθησε

έρευνα στο διαμέρισμα του, όπου εντοπίστηκαν 17.297 ευρώ, ηλεκτρικές συσκευές, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, ηχοσυστήματα και τηλεόραση.Επίσης εντοπίστηκαν μεγάλος αριθμός χρυσαφικών, ρολόγια, ανδρικά ενδύματα και υποδήματα, γυναικείες τσάντες και παπούτσια, διαρρηκτικά εργαλεία, κουκούλες, γάντια, κλειδιά αυτοκινήτων, αρώματα, οινοπνευματώδη ποτά και ένας πίνακας ζωγραφικής.

Ο ύποπτος υπέδειξε σε χώρο στάθμευσης πρώην ξενοδοχείου, αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί μετά από διάρρηξη διαμερίσματος. Κλειδιά που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα ταίριαζαν με το συγκεκριμένο όχημα.Δίπλα από το αυτοκίνητο εντοπίστηκε διπλοκάμπινο όχημα, το οποίο είχε δηλωθεί κλοπιμαίο στις 30/12/2014.Πάντως, ο ύποπτος αρνείται ανάμειξη στα αδικήματα.

Τριμελής η σπείραΤη στιγμή που ο ύποπτος είχε ανακοπεί για έλεγχο, αυτοκίνητο πολυτελείας θεάθηκε να εγκαταλείπει τη σκηνή με ιλιγγιώδη ταχύτητα.Από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε ομοεθνή του 35χρονου. Πρόκειται για πρόσωπο 30 ετών, το οποίο κατηγορείται για διάρρηξη κατοικίας που σημειώθηκε πέρυσι, με λεία 20.500 ευρώ.Ο 30χρονος καταζητείται καθώς επίσης και ένας Ουκρανός 24 ετών. Η αστυνομία θεωρεί ότι οι τρεις αποτελούν μέλη σπείρας που λυμαίνονται πολυτελείς επαύλεις και αυτοκίνητα στη Λεμεσό τα τελευταία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα