Η Φύση με έκανε Σπάνιο Εσείς με Κάνετε Δυνατό

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων-ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ με την υποστήριξη του Ράδιο Πρώτο και της τηλεόρασης Σίγμα, σας προσκαλούν να σχηματίσετε μαζί την μεγαλύτερη αλυσίδα χαμογελαστών ανθρώπων που έχει ποτέ αποπειραθεί κανείς!

Το ραντεβού δίνεται στη Λεμεσό το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 11:00, στον παραθαλάσσιο πεζόδρομο έναντι χώρου στάθμευσης εναερίου, όπου τα μοναδικά χαμόγελα θα αυξηθούν με την δική σας βοήθεια. Την αλυσίδα θα ενώνει το Ράδιο Πρώτο που θα βρίσκεται στο χώρο με ένα 3ωρο live

link από τις 10:00 μέχρι και τις 13:00 χαρίζοντας χαμόγελα με τις μουσικές του νότες. Ακόμη, μην χάσετε τον τερματισμό της διαδρομής του ομίλου μοτοσικλετιστών της BMW όπως και του ομίλου κλασσικών mini, το πανήψηλο ξηλοπόδαρο, Face painting για παιδιά καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Υψηλή Προστασία της Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, Πρώτης Κυρίας συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Σάββατο 07 Μαρτίου το Ράδιο Πρώτο και η τηλεόραση Σίγμα, Στηρίζουν τα Μοναδικά Χαμόγελα. Ελάτε να σχηματίσουμε μαζί την πιο μεγάλη αλυσίδα χαμογελαστών ανθρώπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα