Κλειστή θα είναι η Λεωφόρος Ελαιώνων λόγω εργασιών από ΑΗΚ

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 8/1/2017, από τις 6 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., σε τμήμα της Λεωφόρου Ελαιώνων, παρά τα φώτα τροχαίας στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μακεδονιτίσσης στον Στρόβολο, θα διεξάγονται εργασίες από την ΑΗΚ για σκοπούς επιδιόρθωσης βλάβης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το τμήμα μήκους 200 μέτρων της λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα

διοχετεύεται διαμέσου των οδών Γαρυφαλλιάς – Πήγασου – Παγκαίου – Περδίου και διαμέσου των οδών Κυριάκου Μάτση - Ιθάκης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα