«Κίτρινος» και ο Μαμέ Νιάνγκ

ΑΕΛ
Υπογράφει σήμερα και ανακοινώνεται, αποθεώθηκαν οι παίκτες στο χθεσινό fan day

Παίκτης της ΑΕΛ είναι - ανεπίσημα - ο Μαμέ Νιάνγκ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου ανακοίνωσε την κατ' αρχήν συμφωνία με τον Σενεγαλέζο επιθετικό στους φίλους της λεμεσιανής ομάδας χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια του FAN DAY. Η οριστικοποίηση της μετεγγραφής

θα πραγματοποιηθεί σήμερα, όταν θα τεθούν και οι υπογραφές. Ταυτόχρονα, τονίστηκε ότι η ΑΕΛ θα προχωρήσει σε ακόμα μια μετεγγραφή επιθετικού τις επόμενες ημέρες. Με τον τρόπο αυτό θα κλείσει το ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας για τη νέα περίοδο.

Οι φίλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν χθες βράδυ στον προαύλιο χώρο του «Νίκος Σολωμονίδης» είχαν την ευκαιρία να αποθεώσουν και να γνωρίσουν τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, αλλά και τους παλιούς που έμειναν στην ΑΕΛ και να περάσουν όμορφα με τα μουσικά σχήματα που έδωσαν το «παρών» τους στην εξέδρα που είχε στηθεί. Επίσης, χειροκρότησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποτελούν τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας της λεμεσιανής ομάδας. Γενικά, η χθεσινή εκδήλωση ήταν αρκετά όμορφη και ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό όσους παρευρέθηκαν.

Από το χθεσινό FAN DAY απουσίαζε ο αρχηγός Μάριος Νικολάου, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα με άδεια της διοίκησης. Ο Νικολάου βρίσκεται σε επαφές με ομάδα της Σούπερ Λίγκα (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι ο Λεβαδειακός) και είναι πολύ πιθανόν μετά από 5 χρόνια να αποχαιρετήσει την ΑΕΛ. Είναι φανερό ότι ο αρχηγός της λεμεσιανής ομάδας δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του προπονητή του και αφού έχει το πράσινο φως της διοίκησης, αν θέλει να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα, το ψάχνει. Είναι πολύ πιθανόν κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σε αυτό το κεφάλαιο.

Βγαίνει το πλάνο
Τα τελικά του πλάνα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής θα δοκιμάσει ο τεχνικός της ΑΕΛ Χριστάκης Χριστοφόρου, στη σημερινή προπόνηση. Μπορεί τις προηγούμενες μέρες το ρεπορτάζ να ασχολείτο περισσότερο με τα θέματα προγραμματισμού, όμως η ποδοσφαιρική ομάδα δούλευε και δουλεύει σκληρά, έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα, να διεκδικήσει τη νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα γνωρίζουμε αν το αρχικό σχήμα της ΑΕΛ θα έχει αλλαγές και πόσες, σε σχέση με την ομάδα που αγωνίσθηκε πριν από εννέα ημέρες στον αγώνα του Σούπερ Καπ.
Στην ΑΕΛ περιμένουν τα έγγραφα τριών ποδοσφαιριστών για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τον Γκανέζο αμυντικό μέσο Τζον Αρούα και τους Ελλαδίτες Καραγκούνη και Ζιούλη. Μάλιστα, αν μέχρι το μεσημέρι που πρέπει να δηλωθεί ο κατάλογος στην ΚΟΠ τακτοποιηθούν οι μπλε κάρτες των ποδοσφαιριστών, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για να βρεθούν στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα. Ειδικά ο Αρούα είναι έτοιμος αγωνιστικά, αφού έκανε προετοιμασία και δεν αποκλείεται ακόμα και να κτυπήσει 11άδα στο ντέρμπι, αν και οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές.

Και σήμερα έχουν προτεραιότητα στην αγορά των εισιτηρίων του μεθαυριανού αγώνα οι κάτοχοι των διαρκείας της ΑΕΛ. Από αύριο, όσα εισιτήρια μείνουν (θυμίζουμε ότι η ΑΕΛ πήρε 1200) θα τεθούν στη διάθεση και των υπόλοιπων φίλων της λεμεσιανής ομάδας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΛ, τα εισιτήρια μέχρι την Κυριακή θα εξαντληθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα