Ισχυρότερη στη νέα χρονιά

Μία μεταβατική χρονιά ήταν για την Ανόρθωση η περυσινή, η πρώτη στο τριετές πλάνο που θέσπισε η διοίκηση Πουλλαΐδη, με απώτερο στόχο την επιστροφή της ομάδας σε πρωταγωνιστική τροχιά.
Οι βάσεις τέθηκαν πέρυσι με τη δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου και στις τάξεις του αμμοχωστιανού συλλόγου πιστεύουν ακράδαντα πως στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο η ομάδα θα είναι πιο ισχυρή.
«Θεωρούμε ότι στη δεύτερη χρονιά της προσπάθειας που γίνεται, οι επιλογές είναι

πιο προσεγμένες καθώς υπήρχε περισσότερος χρόνος να μελετηθεί η αγορά και να γίνουν οι συζητήσεις για μετεγγραφές, διατηρήθηκε ο περυσινός βασικός κορμός, ενώ και κάποιοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές πλέον κουβαλούν τις εμπειρίες και τις παραστάσεις της περυσινής χρονιάς. Με αυτά ως δεδομένα περιμένουμε πως η Ανόρθωση θα είναι πιο ισχυρή στη νέα χρονιά», δήλωσε στο «Ράδιο Πρώτο» ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου.
Η απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες, για την οποία έγινε οικονομική υπέρβαση, αυξάνει τις προσδοκίες: «Ήρθε ένας από τους βασικούς στόχους για τη θέση του επιτελικού μέσου, για την οποία από την αρχή είπαμε πως θα δαπανήσουμε ένα σημαντικό μέρος του προϋπολογισμού. Είναι αλήθεια πως κάναμε μια μικρή υπέρβαση η οποία ήταν αναγκαία, προκειμένου να έχουμε μία καλή επιλογή για τη συγκεκριμένη νευραλγική θέση», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου.
Ο 28χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος, ο οποίος ενσωματώθηκε χθες στις προπονήσεις της Ανόρθωσης, υστερεί σε ετοιμότητα σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Μαρίνο Μήτρου, θα είναι απόλυτα έτοιμος σε περίπου 15 μέρες. Στον Αντρέ Πάους εναπόκειται εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου ντέρμπι.
Για την ολοκλήρωση του ρόστερ, η «κυρία» κινείται για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού και ενός επιθετικού. «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε θετικά νέα και θα αυξηθούν οι επιλογές του Αντρέ Πάους», ανέφερε ο Μαρίνος Μήτρου.

Ξεκαθαρίζει για Αμπουρτζάνια
Στη σημερινή προπόνηση της «κυρίας» θα διαφανεί εάν ο Αμπουρτζάνια θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσία της για το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο Γεωργιανός μέσος ακολούθησε χθες μέρος του κανονικού προγράμματος και αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά. Ειδικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Λαΐφης, ο οποίος αφαίρεσε τις ραφές και αυξάνει ρυθμούς, ενώ ο Κάλβο ακολουθεί φυσικοθεραπεία και γυμναστήριο.

Αυξημένο ενδιαφέρον
Αυξητική τάση παρουσιάζει η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Ο κόσμος της Ανόρθωσης δείχνει εμπιστοσύνη στην ομάδα που δημιουργείται και οι τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ αυξάνουν τον ενθουσιασμό του. «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ όσο και για τα διαρκείας της ομάδας. Βοηθούν και οι μετεγγραφές και το κλίμα που υπάρχει.
Πέρυσι είχαμε την πιο καυτή έδρα. Εάν έχεις ένα γήπεδο όπως το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κόσμο όπως αυτόν της Ανόρθωσης, δεν μπορείς παρά να πετύχεις», ανέφερε ο Μαρίνος Μήτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα