Κινδυνεύει με αρνητικό ρεκόρ ο ΛεΜπρον

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον 8ο τελικό της καριέρας του, ωστόσο μετράει τρία δαχτυλίδια και κινδυνεύει να μπει στη λίστα των παικτών με τους περισσότερους χαμένους.

Ο «βασιλιάς» έπαιξε για πρώτη φορά σε τελικό το 2007 με τη φανέλα των Καβαλίερς, αλλά οι Σπερς επικράτησαν εύκολα με 4-0. Από το καλοκαίρι του 2010 που μετακινήθηκε στους Χιτ, φτάνει κάθε χρόνο στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ωστόσο,

από τις έξι σερί συμμετοχές του, έχει φτάσει τις τρεις στην κορυφή. Το 2011 έχασε από τους Μάβερικς, κάτι που συνέβη και το 2013 από τους Σπερς, αγωνιζόμενος με τους Χιτ. Στο Μαϊάμι πήρε δύο πρωταθλήματα (2012, 2013) απέναντι σε Θάντερ και Σπερς.

Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στο Κλίβελαντ, πήγε τους Καβαλίερς στον τελικό, αλλά έχασε το τρόπαιο από τους Ουόριορς. Την περσινή σεζόν κατάφερε να πάρει τον τίτλο από τους «πολεμιστές».

Φέτος θα είναι ο 8ος τελικός της καριέρας του και ο 7ος συνεχόμενος. Αν χάσει, θα είναι η 5η φορά σε τελικό και θα μπει σε μια λίστα, στην οποία βρίσκονται οι Τζέρι Ουέστ, Έλτζιν Μπέιλορ, και Λάρι Φόουστ. Αυτή τη στιγμή, ο ΛεΜπρον, με τέσσερις χαμένους τελικούς, βρίσκεται στη λίστα με τους Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Keywords
Τυχαία Θέματα