Κίνα: Η αυτοθυσία ενός αστυνομικού - Βίντεο

Ένας αστυνομικός από την πόλη Μπεχάι της Κίνας, ρισκάροντας την ίδια του τη ζωή, έβαλε το σώμα του για να μετριάσει τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης ενός άνδρα που είχε προηγουμένως επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον τέταρτο όροφο κτιρίου.

Αστυνομικοί της περιοχής επιχειρούσαν για αρκετά λεπτά να πείσουν τον άνδρα να μην προβεί στο απονενοημένο διάβημα, την ώρα που πυροσβέστες προσπαθούσαν να στήσουν δίχτυ προστασίας για να διασφαλίσουν την ομαλή πτώση. Παρόλα αυτά ο άνδρας φαίνεται πως γλίστρησε ή αποφάσισε να κάνει το βήμα στο κενό, αφήνοντας μικρά περιθώρια αντίδρασης στις αρχές.

Με

μια αστραπιαία κίνηση ο αστυνομικός Λιανγκ Ξιάο έσπευσε προς το σημείο της πρόσκρουσης και πρόλαβε το σώμα του άτυχου άνδρα πριν αυτό πέσει στο έδαφος, απορροφώντας σημαντικό μέρος της πρόσκρουσης. Ο άνδρας έπεσε κυριολεκτικά πάνω στον αστυνομικό σωριάζοντάς τον στο έδαφος.

Τόσο ο αστυνομικός, όσο και ο αυτόχειρας, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως και οι δύο διέφυγαν τον κίνδυνο. Οι αρχές αναφέρουν πως ο άνδρας που επιχείρησε να αυτοκτονήσει ονομάζεται Τσεν, είναι 32 ετών και οι αιτίες της πράξεις του ερευνώνται.

Πηγή news247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα