Κηφισιά: Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του ο 5χρονο που ξέχασαν μέσα σε σχολικό

Παραδειγματική ψυχραιμία έδειξε το 5χρονο αγοράκι από την Κηφισιά, το οποίο ξέχασαν μέσα σε σχολικό λεωφορείο.

Το παιδί έμεινε μόνο του για πάνω από 6 ώρες μέσα στο όχημα, σε ένα επικίνδυνο σημείο. Είχε αποκοιμηθεί και όταν αντιλήφθηκε ότι είχε μείνει μόνο του, κατέβηκε από το σχολικό.

Ωστόσο, βλέποντας ότι στο σημείο είχε πολύ κίνηση, μπήκε στο όχημα και περίμενε. Ξαναδέθηκε με τη ζώνη του και διάβαζε μέχρι να τον βρουν.

Διαβάστε ακόμη: Κηφισιά: Ξέχασαν αγοράκι 4,5 ετών για 6 ώρες μέσα στο σχολικό

Παραδειγματική

η ψυχραιμία του παιδιού

«Το παιδί κοιμόταν στο κάθισμα και δεν το πήρε είδηση κανένας», ανέφερε μιλώντας στον Σκάι ο Γιώργος Χουντουμάδης, πρόεδρος συλλόγου γονέων του 2ου νηπιαγωγείου Κηφισιάς αναφερόμενος στο απίστευτο περιστατικό.

«Τη Δευτέρα το πρωί ενώ είχε παραλάβει το σχολικό 5 παιδιά, άφησε 4 στο νηπιαγωγείο και δεν πήρε είδηση ούτε η συνοδηγός ούτε ο οδηγός. Στη συνέχεια το σχολικό πήγε στη θέση του όπου και πάλι δεν είδαν το παιδί. Κλείδωσαν το όχημα και έφυγαν. Το παιδί όταν ξύπνησε και είδε ότι ήταν μόνο του, τρόμαξε ενώ το λεωφορείο βρισκόταν σε επικίνδυνο σημείο, δίπλα σε λεωφόρο», σημείωσε ο κ. Χουντουμάδης.

Η συνέχεια ήταν απίστευτη, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί κατέβηκε από το σχολικό αλλά ευτυχώς ξαναμπήκε στο όχημα όταν είδε ότι στο σημείο υπήρχε κίνηση και πολύ κόσμος. Μάλιστα ξαναδέθηκε με τη ζώνη του και έβγαλε από την τσάντα του βιβλίο για να περάσει την ώρα του.

Το αγοράκι ενήργησε με απίστευτη ψυχραιμία παρότι φοβήθηκε. Περίμενε με υπομονή μέχρι να τον βρουν και να ενημερώσουν τους γονείς που μέχρι εκείνη τη στιγμή  αγωνιούσαν για το παιδί τους.

Πηγή: In.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηφισιά, Σώθηκε, 5χρονο,kifisia, sothike, 5chrono