Κηδεία μετά από τρεις μήνες, για τον πιλότο Άριστο Σωκράτους

Την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016, στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, θα τελεστεί η κηδείας του Κύπριου πιλότου Άριστου Σωκράτους.

Η κηδεία θα τελεστεί 3 μήνες μετά το θάνατο του Κύπριου πιλότου, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την πτώση της μοιραίας πτήσης FZ 981 του Boeing 737-800 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai, στις 19 Μαρτίου 2016, κατά τη

διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Ροστόφ, στη νότια Ρωσία.

Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από το Ντουμπάι στο Ροστόφ. Και οι 62 επιβαίνοντες σκοτώθηκαν. Ο Σωκράτους ήταν μέλος του επταμελούς πληρώματος του αεροσκάφους.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια πριν από την εξόδιο ακολουθία, από τη 1 μμ και καλεί όσους τιμούν τη μνήμη του να παρευρεθούν στην κηδεία.

Παρατηρήθηκε μεγάλη βραδύτητα από πλευράς ρωσικών αρχών στην ταυτοποίηση των νεκρών, με αποτέλεσμα η κηδεία να τελείται με καθυστέρηση τριών και πλέον μηνών.

Όταν ο Άριστος σκοτώθηκε στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, η σύζυγός του, Λαρίσα, ήταν έγκυος το πρώτο τους παιδί, το οποίο γεννήθηκε στις 20 Μαΐου 2016 και του δόθηκε το όνομα του πατέρα του, Άριστος-Μάριος Σωκράτους

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα