Κηδεία επαρχιακού γραμματέα του ΔΗΣΥ Γιαννάκη Λαζάρου

Τελείται στη μια το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς η κηδεία του επαρχιακού γραμματέα του ΔΗΣΥ Γιαννάκη Λαζάρου, που απεβίωσε το Σάββατο το πρωί σε ηλικία 52 χρόνων.

Κόμματα και οργανώσεις εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον θάνατο του Γιαννάκη Λαζάρου, ο οποίος όπως τονίζουν υπήρξε ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και οικογενειάρχης που διακρίθηκε και για την αφοσίωση

και το έργο του για την τοπική κοινωνία της Πάφου.

Η πρόωρη απώλεια του Γιαννάκη Λαζάρου, σημειώνουν, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και συγκλονίζει όσους τον έχουν ζήσει από κοντά.

Αφήνει ταυτόχρονα τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις στους συνεργάτες και σε όσους έζησαν μαζί του, αφού πάντα ξεχώριζε για το χαρακτήρα και το ήθος του, την προσωπικότητα και την αφοσίωσή του, αναφέρουν.

Εξάλλου, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου και ο επιχειρηματικός κόσμος της Επαρχίας “θρηνούν το χαμό του καταξιωμένου μέλους του Επιμελητηρίου και δραστήριου επιχειρηματία Γιαννάκη Λαζάρου, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του ΕΒΕ Πάφου”, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΒΕ Πάφου.

Η απώλεια του, σημειώνει το ΕΒΕ Πάφου, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην Επιμελητηριακή οικογένεια.

Το Επιμελητήριο Πάφου, ως ένδειξη εκτίμησης και τιμώντας τη μνήμη του, εισφέρει το ποσό των 200 ευρώ στο Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα