Κετσπάγια: «Ίσως γυρίσω στη Νιούκαστλ»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε σε αγγλική ιστοσελίδα με αφορμή τη συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι της Νιούκαστλ στις 9 Οκτωβρίου για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το ιστορικό «τάλιρο» επί της Γιουνάιτεντ στις 20/10/96.



Τόσο ο προπονητής της ΑΕΚ, όσο και ο Νίκος Νταμπίζας, τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της Νιούκαστλ, κατόπιν πρόσκλησης από τον θρύλο της ομάδας,

Άλαν Σίρερ. Παρόντες θα είναι, φυσικά, πολλοί παλαίμαχοι των δύο αγγλικών ομάδων σε ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

«Είναι ωραίο να κοιτάζω πίσω. Πέρασα όμορφα στην Αγγλία και ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για την ποδοσφαιρική καριέρα μου. Πάντοτε παρακολουθώ τις εξελίξεις στη Νιούκαστλ από τότε που έφυγα. Είναι απογοητευτικό να βλέπεις να υποφέρουν τα τελευταία χρόνια. Θέλω και πάλι να δω την ομάδα στις κορυφαίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου και να φτάσει εκεί που οι φίλαθλοι ονειρεύονται, γιατί είναι μεταξύ των καλύτερων του κόσμου» είπε ο Κετσπάγια στην croniclelive.co.uk, ενώ κατόπιν αναφέρθηκε στο γκολ που είχε πετύχει κόντρα στην Κροάσια Ζάγκρεμπ στέλνοντας τη Νιούκαστλ για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ήταν σπουδαίο που μπόρεσα να βοηθήσω τη Νιούκαστλ να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν φανταστικό να συμμετέχεις σε μία τέτοια διοργάνωση με μία ομάδα, όπως η Νιούκαστλ, κάτι που είναι δυσκολότερο να συμβεί τώρα, ειδικά ως προπονητής».

Στη συνέχεια, ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε για την περίοδο που ήταν στον πάγκο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Νιούκαστλ ως προπονητής.

«Οταν ανέλαβα την Εθνική Γεωργίας, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από εμένα και τους παίκτες. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα. Οι φιλοδοξίες υπάρχουν, αλλά είναι δύσκολο να προοδεύσεις, εξαιτίας της γεωγραφικής θέσης των παικτών. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο διαφορετικά τώρα. Στη Νιούκαστλ ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν είναι εύκολο να κάνεις πράγματα ως παίκτης, ενώ ως προπονητής είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ποιος ξέρει όμως, ίσως μια μέρα να επιστρέψω. Προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στην πολύ καλή δουλειά που έχω στην Αθήνα και στην ΑΕΚ» ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα