Κερδίστε τον πανίσχυρο αυτοσχέδιο κυπριακό υπολογιστή BINTEO

Η Bionic και το Cyprus Comic Con ενώνουν τις δυνάμεις τους για εσάς και φτιάχνουν ένα computer που παρόμοιο του δεν έχει ξαναγίνει. Συνδυάζοντας την Geek κουλτούρα του CCC και την τεχνολογία και τεχνογνωσία που διαθέτει το τεχνικό τμήμα της Bionic, το αποτέλεσμα είναι αυτό το μοναδικό computer που βλέπετε πιο κάτω.

Το Cyprus Comic Con κέντρισε το ενδιαφέρον της Bionic

από το 2014 όταν το event διοργανώθηκε για πρώτη φορά. Σαν μια εταιρία που το 99.9% των υπαλλήλων της αυτοαποκαλούνται Geeks, η Bionic είχε βάλει σκοπό να στηρίξει το event και να κάνει κάτι που μόνο αυτή θα μπορούσε.

Η ιδέα μπήκε στο τραπέζι και αγκαλιάστηκε αμέσως από τον τεχνικό της Bionic, Michael Zantides, ο οποίος και κατασκεύασε αυτό τον πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα gaming- Star Wars themed υπολογιστή που σκοράρει 92.70% στα Benchmarks.

Εφάρμοσε πάνω στο Millennium Falcon το motherboard ASUS Maximus VII ImpactRepublic of Gamers, με CPU i5 4690K στα 3.5Ghz (που αναδείχτηκε από το Τom’s Ηardware ως ο καλύτερος επεξεργαστής της σειράς του για παιχνίδια), κάρτα γραφικών EVGA Nvidia 970GTX με 4GB RAM, 16GB HyperX Kingston RAM, το EVGA 850 G2 Gold PSU και το custom υδρόψυκτο σύστημα (water-cooling) από την EKWB.

Αυτό το μοναδικό, συλλεκτικό και ανεκτίμητης αξίας custom computer μπορείτε να το κερδίσετε στο Cyprus Comic Con στις 29/08/2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα