Καζαντζόγλου: Εφιαλτικές στιγμές με θαυμαστή

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και όπως είναι φυσικό έχει τις κατακτήσεις της. Όπως apok;alyce η νεαρή παρουσιάστρια και μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου στην εφημερίδα Real Life και την Ελισάβετ Οικονόμου, έζησε ένα τραγικό γεγονός πριν λίγο καιρό.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο όταν ένας άγνωστος άντρας- θαυμαστής την πλησίασε μέσω μηνυμάτων στο Facebook. Η ίδια όμως

ήταν πολύ επιφυλακτική στα τόσα κολακευτικά σχόλια που της έστελνε και έτσι δεν του απαντούσε. Τότε ο εν λόγω άντρας πήρε την απόφαση να ταξιδέψει έως την Κύπρο για να την βρει. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όμως ήταν όταν πριν από μερικές εβδομάδες, την ώρα της ραδιοφωνικής εκπομπής της, ειδοποίησαν την Έβελυν πως την περίμενε έξω από το στούντιο ένας άντρας με σακούλες από ψώνια του σούπερ μάρκετ. Ο άγνωστος άντρας είχε διαβάσει σε συνέντευξή της πως λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών της δεν προλάβαινε να ψωνίσει ούτε τα απαραίτητα για το σπίτι και έτσι προσφέρθηκε εκείνος να τη διευκολύνει. Μετά από αυτό και νιώθοντας πως η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο και μέσα σε πανικό, φοβούμενη τα χειρότερα, εκείνη αποφάσισε να αλλάξει σπίτι μέσα σε μια νύχτα ώστε ο... εισβολέας να χάσει τα ίχνη της και αμέσως μετά απευθύνθηκε σε αστυνομικό τµήµα για να ζητήσει βοήθεια.

Διαβάστε αναλυτικά όλη την ιστορία όπως τη διηγήθηκε η όμορφη παρουσιάστρια στο I Love Style.

Keywords
Τυχαία Θέματα