Κατηγορούνται για φοροδιαφυγή

ΙΣΠΑΝΙΑ
Και οι Ρανταμέλ Φαλκάο και Φάμπιο Κοεντράο επιδόθηκαν στο «ευγενές» σπορ, διαδεδομένο ειδικά μεταξύ των πλουσίων, της φοροδιαφυγής, σύμφωνα με τις ισπανικές Αρχές. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Κολομβιανός φορ της Μονακό φέρεται να απέκρυψε 5,66 εκ. ευρώ το 2012 και το 2013, όταν αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, μεταφέροντας τα χρήματα μέσω offshore εταιρειών σε Παρθένες Νήσους, Παναμά και Ιρλανδία.

Από

την πλευρά του, ο Πορτογάλος διεθνής ακραίος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να μη δήλωσε 1,29 εκ. ευρώ τα οποία απέστειλε μέσω εταιρειών σε Παναμά και Ιρλανδία. Οι δύο παίκτες έχουν ατζέντη τον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος εκπροσωπεί έναν ακόμη παίκτη που βρίσκεται υπό διερεύνηση για φοροδιαφυγή, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Επίσης, για φοροδιαφυγή έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν και οι Λιονέλ Μέσι, Χαβιέ Μασεράνο.

Ρεκόρ εσόδων η Γιουνάιτεντ
ΑΓΓΛΙΑ
Ρεκόρ λειτουργικών εσόδων θα παρουσιάσει το 2017 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αύξηση περίπου κατά 570 εκ. λίρες. Τα έσοδα των «κόκκινων διαβόλων», όπως εκτιμούν στο «Ολντ Τράφορντ», θα αυξηθούν κατά 570 εκ. λίρες, έχοντας κάνει αρχικές προβλέψεις που δεν ξεπερνούσαν τα 540 εκ. λίρες. Ωστόσο, το χρέος της Γιουνάιτεντ αυξήθηκε από 348,7 εκ. λίρες σε 366, 3 εκ. λόγω της απόδοσης του δολαρίου έναντι της λίρας.

Επιπλέον, το κέρδος αναμένεται να βρίσκεται από 185 εκ. έως 195 εκ. λίρες, όταν πέρσι διαμορφώθηκε στα 191,9 εκ. με έσοδα 515,3 εκ. λίρες. Η Γιουνάιτεντ είχε αύξηση στις εμπορικές της συναλλαγές το τελευταίο 12μηνο, όπως στα τηλεοπτικά έσοδα στο 12,9%. Μικρή πτώση υπήρξε στα έσοδα από τους αγώνες, τα οποία μειώθηκαν κατά 1,7%, με τα λειτουργικά έξοδα να έχουν αυξηθεί περίπου 27% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα