Καθαρός ο ουρανός με λίγα σύννεφα ανά περιόδους

Απόψε αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί

παγετός.

Αύριο ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές αρχικά κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά, ενώ αργότερα μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως βροχές ενδέχεται να σημειωθούν και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν θαλάσσιοι ασθενείς 3 μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα τοπικά στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Keywords
Τυχαία Θέματα