Κατακυρώνοναι οι προσφορές για το δρόμο στη Γεροσκήπου

Εντός των επόμενων δύο εβδομάδων αναμένεται η κατακύρωση των προσφορών για το συνδετήριο δρόμο της οικιστικής με την τουριστική περιοχή Γεροσκήπου, έργο το οποίο ο νυν Δήμαρχος και υποψήφιος για επανεκλογή Μιχάλης Παυλίδης χαρακτηρίζει “έργο ζωής για το Δήμο Γεροσκήπου”.

Προσφορά υπέβαλαν οκτώ εταιρείες.

Στο έργο συμμετέχει ο Δήμος Γεροσκήπου με ποσοστό 25% και το υπόλοιπο 75% καταβάλλεται από το Κράτος.

Ο κ. Παυλίδης ανέφερε ακόμη πως πρόκειται για ένα σύγχρονο

δρόμο με πεζόδρομο, ποδηλατόδρομο και σύγχρονο φωτισμό που θα βοηθήσει το Δήμο, αφού περίπου 10 χιλιάδες τουρίστες που διαμένουν στην τουριστική περιοχή της Γεροσκήπου αναμένεται να εξυπηρετηθούν, αλλά και για να τονωθεί η εμπορική κίνηση στο εμπορικό κέντρο της Γεροσκήπου.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως τις δύο επόμενες εβδομάδες αναμένεται η κατακύρωση των προσφορών του διαγωνισμού για τον συνδετήριο δρόμο τουριστικής και οικιστικής περιοχής Γεροσκήπου.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου ανέφερε πως η οργανική και ουσιαστική σύνδεση της τουριστικής περιοχής Γεροσκήπου με τον παραδοσιακό πυρήνα του Δήμου, που αποτελεί Πολεοδομικό Έργο, είχε στρατηγικά τεθεί στην υψηλότερη προτεραιότητα του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου και αποτελούσε στόχευση εδώ και μια 15ετία που σήμερα γίνεται πραγματικότητα μετά από σωστούς χειρισμούς και σωστό προγραμματισμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα