Καρέ - καρέ η μάχη με τις φλόγες στην Κακοπετρια (pics)

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες δόθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Κακοπετριά και συγκεκριμένα στο παλιό κτίριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου δύο ώρες μετά την εκδήλωσή της.

Ολοσχερώς καταστράφηκε το πρωί από πυρκαγιά, το παλιό διώροφο κτίριο του Κ.Σ. Κακοπετριάς, στο οποίο βρισκόταν η βιβλιοθήκη της κοινότητας, αλλά και κάποια καταστήματα. Είναι "μεγάλο πλήγμα για την κοινότητα", δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κοινοτάρχης Ιωάννης Ιακωβίδης,

την ώρα που η Πυροσβεστική Υπηρεσία έθετε υπό έλεγχο τη φωτιά.

Σύμφωνα με τον κ. Ιακωβίδη, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8:30, όταν εργάτες που είχαν αναλάβει την ανακαίνιση μέρους του κτιρίου, άναψαν το παλιό τζάκι για να ζεσταθούν. Η φωτιά εξαπλώθηκε αστραπιαία και στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της.

Το Sigmalive εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μάχη με τις φλόγες που δόθηκαν στην περιοχή από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών.

Αρχικά επικράτησε έντονη ανησυχία καθώς πλησίον του φλεγόμενου κτιρίου βρίσκονται τα κτίρια του Δημαρχείου, καθώς και του αστυνομικού σταθμού της περιοχής, ωστόσο, χάρη στη μάχη που έδωσαν οι Πυροσβέστες, έγινε κατορθωτό όπως η πυρκαγιά δεν επεκταθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο είναι οι επικρατέστερες αιτίες για την πυρκαγιά: είτε προκλήθηκε από τις εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιούνταν στο κτίριο είτε από ελαττωματικό τζάκι.

Δείτε στις φωτογραφίες καρέ – καρέ τη μάχη με τις φλόγες:

Keywords
Τυχαία Θέματα