Καπίνο: «Στην ομάδα που επιθυμούσα»

Ο Στέφανος Καπίνο υποστήριξε πως μετά από μία διαδρομή έφτασε στην ομάδα που ήθελε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μετά από μία μεγάλη διαδρομή έφτασα στην ομάδα που επιθυμούσα, είμαι έτοιμος για το καινούριο στάδιο της καριέρας μου, να δώσω τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη λίστα για του Champions League. Προσπαθώ να ανακτήσω το ποδοσφαιρικό επίπεδο που είχα, αυτό που με καθιέρωσε στην εθνική ομάδα. Είναι

ένα προσωπικό όνειρο. ένας στόχος, το Champions League . Είναι καλό ότι υπάρχει ανταγωνισμός, σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο».

«Είναι πολύ καλό που υπάρχει ο Ρομπέρτο. Ο ανταγωνισμός πάντα κάνει καλό», είπε ο Καπίνο και πρόσθεσε: «Ο στόχος μου είναι κάποια στιγμή να μπορέσω να μπω στην ενδεκάδα. Δεν αισθάνομαι κανένα βάρος. Αν αισθανόμουν δεν θα ερχόμουν. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να δικαιώσω τόσο την ομάδα όσο και τον πρόεδρο που με έφεραν στον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικός σε αυτό το κομμάτι ο Αλέκος Ράντος. Κάνουμε καλή δουλειά».

Για το ματς με την Μπάγερν είπε: «Μιλάμε για μια τεράστια ομάδα. Βασίζεται πολύ στην φιλοσοφία του προπονητή της, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να την κοντράρουμε, ειδικά στο Καραϊσκάκη»

Keywords
Τυχαία Θέματα