Νέα βολική συσκευασία 1Lt γάλα με χερούλι

Στην επέκταση της καινοτομίας που παρουσίασε για πρώτη φορά το 2013, με το λανσάρισμα της βολικής συσκευασίας φρέσκου γάλακτος 2 λίτρων με χερούλι, προχωρά η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, διαθέτοντας πλέον στην αγορά το μπουκάλι με το πρακτικό χερούλι και για τις συσκευασίες 1 λίτρου.

Η νέα συσκευασία φρέσκου γάλακτος 1 λίτρου της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, προσφέρει ευκολία στη χρήση και στο σερβίρισμα, πρακτικότητα, λόγω του βολικού κρατήματος που προσφέρει το χερούλι, καθώς επίσης και καπάκι ασφαλείας για αποθήκευση στο ψυγείο

όπως ο καταναλωτής επιθυμεί. Ο ειδικός σχεδιασμός καθιστά τη συσκευασία ως ιδανική στη χρήση της ακόμη και από μικρά παιδιά.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2015 η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ θα παράγει καθημερινά περίπου 60,000 συσκευασίες με χερούλι 1 λίτρου στο εργοστάσιο της στη Λεμεσό. Για τις ανάγκες της παραγωγής και για τις δύο συσκευασίες 1ος και 2 λίτρων, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ προχώρησε σε επένδυση 4 εκατ. ευρώ για τη διαμόρφωση νέων εγκαταστάσεων, με ακόμη πιο μοντέρνα μηχανήματα πλαστικών και εμφιάλωσης φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, κ. Αλέξης Χαραλαμπίδης, ανέφερε: «Με εμπειρία 70 χρόνων έχουμε τη γνώση, την τεχνολογία, τις υποδομές και τους ανθρώπους για να μας εμπιστεύεται ο καταναλωτής. Αναγνωρίζουμε τις αλλαγές στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών και τις ικανοποιούμε με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Ως αποτέλεσμα, μετά την τεράστια αποδοχή που είχε από τους καταναλωτές η συσκευασία με χερούλι του φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος 2 λίτρων, λανσάρουμε στην αγορά και τις συσκευασίες 1 λίτρου σε αντίστοιχο καινοτόμο μπουκάλι.»

Συνεχίζοντας, ο κ. Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Χάρη στην υποστήριξη του καταναλωτικού κοινού συνεχίζουμε την προσφορά καινοτόμων προϊόντων, βολικών και υψηλής διατροφικής αξίας. Η διαφοροποίηση μας από τον ανταγωνισμό επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ σε όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Γινόμαστε καλύτεροι, όπως υποσχεθήκαμε, διατηρώντας αναλλοίωτες τις αξίες μας: τη σιγουριά, την υπευθυνότητα και την κοινωνική ευαισθησία.»

Keywords
Τυχαία Θέματα