Κάντε κράτηση τώρα και εξοικονομήστε χρήματα σε ναύλα

Η Emirates ανακοίνωσε μεγάλη προσφορά σε ναύλα για την Οικονομική Θέση από Κύπρο προς επιλεγμένους προορισμούς σε όλη τη Μέση Ανατολή, Άπω Ανατολή, την Αφρική, και την Αυστραλασία.

Διαθέσιμα προς αγορά τόσο διαδικτυακά από την ιστοσελίδα όσο και από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες μέχρι τις 17 Νοεμβρίου 2015, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν ειδικές τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια

μετ 'επιστροφής από την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, που ξεκινούν από € 488 για το Ντουμπάι. Οι πελάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν λίγο πιο μακριά θα επωφεληθούν από τις πτήσεις προς: Σιγκαπούρη από € 711, Μπανγκόκ από € 717, Μανίλα από € 729, Χονγκ Κονγκ από € 759, Πεκίνο από € 759, Μελβούρνη από € 1.117 και Σίδνεϊ από € 1.327. Ειδικά ναύλα για άλλους προορισμούς είναι επίσης διαθέσιμα.

Αυτά τα ναύλα είναι διαθέσιμα για ταξίδι μετάβασης από σήμερα μέχρι τις 9 Ιουνίου 2016, με εξαίρεση των αναχωρήσεων κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής, 16 μέχρι 26 Δεκεμβρίου 2015, συμπεριλαμβανομένων και των δύο ημερών. Ισχύουν άλλοι όροι και προϋποθέσεις.

Η Emirates πετά προς 147 προορισμούς σε 79 χώρες με μια προγραμματισμένη καθημερινή πτήση από Λάρνακα προς Ντουμπάι. Οι πελάτες που σχεδιάζουν ταξίδια μεγάλων αποστάσεων έχουν το πλεονέκτημα να είναι σε θέση να κάνουν κράτηση για μια ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάι. Κρατήσεις για το Dubai Stopovers – που συμπεριλαμβάνουν μια δωρεάν ξενάγηση City Sightseeing Tour - μπορούν να γίνουν μέχρι και 48 ώρες πριν την αναχώρηση από Κύπρο, αλλά συνιστάται να γίνει η κράτηση αρκετά εκ των προτέρων για να εξασφαλισθεί η διαθεσιμότητα στο προτιμώμενο ξενοδοχείο.

Οι ταξιδιώτες της Οικονομικής Θέσης θα απολαύσουν το γενναιόδωρο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών των 30 κιλών της Emirates, το εν πτήσει σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, με έως και 2.000 κανάλια προγραμμάτων, και παιχνίδια στο αεροσκάφος για τους νεαρούς ταξιδιώτες για να συλλέξουν και να απολαύσουν.

Η Emirates λειτουργεί καθημερινά προγραμματισμένη πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Κύπρου και μετά στη Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες για την Emirates, που συμπεριλαμβάνουν όρους και προϋποθέσεις, καθώς και για αγορά εισιτηρίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα