Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων ΑΕΛ – Άρης

Η Διοίκηση της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει ότι άρχισε την Παρασκευή 23/10 η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού με αντίπαλο τον Άρη, που θα γίνει την Κυριακή 25/10 και θα ξεκινήσει στις 19:00.

η ανακοίνωση:

Ωράριο προπώλησης AEL Official Shop:

Παρασκευή

(2/10): 09:00-13:00 / 15:00-19:00
Σάββατο (3/10): 09:00-13:00

Τιμές Εισιτήριων:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: €10
Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

** Για την αγορά εισιτηρίου ισχύει για όλους τους φίλους της ομάδας μας ότι θα πρέπει να επιδείξουν την κάρτα μέλους του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” ή την απόδειξη, ή να προχωρήσουν επί τόπου (θα υπάρχουν ειδικά περίπτερα εγγραφής δίπλα από τα ταμεία του Τσιρείου) στην εγγραφή τους στο πρόγραμμα και ακολούθως με την απόδειξη θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήριο για την αναμέτρηση. Η τιμή συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 10 ευρώ ετησίως.

** Υπενθυμίζουμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ ότι συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”. Επίσης, γνωστοποιούμε στις χιλιάδες που έχουν ήδη κάνει εγγραφή ότι είναι έτοιμες οι κάρτες τους και μπορούν καθημερινά να τις προμηθεύονται από το AEL OFFICIAL SHOP επιδεικνύοντας την απόδειξη που τους είχε παραχωρηθεί όταν έκαναν την εγγραφή. Ευχαριστούμε όσους έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους.

** Η αγορά εισιτηρίων αλλά και για το πρόγραμμα «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» γίνεται μόνο με μετρητά και δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.

** Εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν ΜΟΝΟ σε όσους είναι μέλη του προγράμματος “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” και από τα ταμεία του γηπέδου τα οποία θα ανοίξουν στις 17:30.

** Από την κεντρική είσοδο της Ανατολικής κερκίδας θα εισέρχονται από τώρα και στο εξής μόνο οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

Keywords
Τυχαία Θέματα