Ανόρθωση: Πάνοπλη για το πρώτο διπλό

Το μεγάλο ντέρμπι έφτασε. Η Ανόρθωση καλείται σήμερα στις 19:00, απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, να παρουσιάσει το καλύτερο αγωνιστικό της πρόσωπο, έτσι ώστε το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Λεόντιου Τράττου να τη βρει νικήτρια έχοντας κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Αγώνας με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, όμως και η Ανόρθωση διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, υλικό, ψυχοσύνθεση νικητή και πρωταγωνιστικό ρόλο για να φτάσει στη νίκη. Εξάλλου, μέσω αυτών

των αγώνων δείχνεις και το πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις σε μια διοργάνωση. Και όπως λέγεται στον χώρο του ποδοσφαίρου, τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους ποδοσφαιριστές. Η Ανόρθωση διαθέτει μεγάλους ποιοτικά ποδοσφαιριστές, αρκεί να παρουσιαστεί με τη σωστή τακτική και φιλοσοφία, ώστε να φτάσει στη νίκη.

Η «Κυρία» καλείται να πάρει σήμερα το πρώτο της διπλό σε ντέρμπι, όπως καλείται και ο Αντρέ Πάους να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία, κάτι που θα είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ντέρμπι, ως προπονητής της Ανόρθωσης.

Όλοι μέσα
Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε χθες με απογευματινή προπόνηση. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ένιωσε ο Τζανακάκης και δεν προπονήθηκε. Ωστόσο θα είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί. Στις προπονήσεις δεν φανέρωσε το πλάνο του, αν και υπολογίζεται ότι θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Ο Κόπριβετς θα είναι ο υπερασπιστής της εστίας της Ανόρθωσης. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Γκάμπριελ. Στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Νούχου, αφού ο Σβέχλεν συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να βρεθεί στην 11άδα. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο θα είναι οι Λαΐφης και Χόλγκερσον. Στη μεσαία γραμμή, ως ανασταλτικά χαφ, θα αγωνιστούν οι Ζοάο Βίκτορ και Πελέ. Σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Μαρτίνες και στα δυο φτερά της μεσαίας γραμμής ο Κάλβο δεξιά και ένας εκ των Αβραάμ ή Ορλάντι στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τους Κουλούρη και Εντλοβού. Ο πρώτος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχοντας συνεχή επαφή με τα αντίπαλα δίκτυα, ενώ ο δεύτερος, εκτός από το γεγονός ότι απουσίαζε με την Εθνική Ομάδα της χώρας του, σταμάτησε στους τελευταίους δυο αγώνες να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα.

2.200 στο πλευρό της
Ο φίλαθλος κόσμος της Ανόρθωσης, για μια ακόμη φορά, όπως συνηθίζει πάντα, θα δώσει βροντερό «παρών» σε έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Τα 2.200 εισιτήρια που είχαν στη διάθεσή τους έχουν εξαντληθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έτσι θα είναι έντονο το μπλε χρώμα στο νότιο πέταλο του ΓΣΠ.
Οι φίλοι της Ανόρθωσης, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, θα πρέπει να στηρίξουν μέσα σ' ένα πλαίσιο αθλητοπρέπειας τους ποδοσφαιριστές, δίνοντάς τους ψυχολογία, έτσι ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
1. ΚΟΠΡΙΒΕΤΣ
2. ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ
3. ΝΟΥΧΟΥ
4. ΛΑΪΦΗΣ
5. ΧΟΛΓΚΕΡΣΟΝ
6. ΒΙΚΤΟΡ
7. ΚΑΛΒΟ
8. ΠΕΛΕ
9. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
10. ΜΑΡΤΙΝΕΣ
11. ΑΒΡΑΑΜ

Keywords
Τυχαία Θέματα